Gå til innhold

Varme opp amerikansk gryte igjen?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Den sto i kjelen på benken i 3 timer før jeg satte den i kjøleskapet i går. Er det trygt å varme den opp igjen nå?

Anonymkode: 084da...f5c

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det tror jeg da. Disse grytene har ganske mye salt så man skulle tro de holder seg rimelig bra.

Anonymkode: de367...a39

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

3  timer går fint, men som vanlig , lukt og smak.

Anonymkode: 407ec...6b2

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Tre timer er da ingenting. Husker jeg bodde i bofellesskap der en dame hadde fiskeboller stående i gryta natta over - tydeligvis noe hun var vant til. Det går som regel bra. Så hadde nok gått helt fint om den stod over nattta også, om det ikke er mye over 20 grader på kjøkkenet....

Anonymkode: 5489e...d82

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Tre timer er da ingenting. Husker jeg bodde i bofellesskap der en dame hadde fiskeboller stående i gryta natta over - tydeligvis noe hun var vant til. Det går som regel bra. Så hadde nok gått helt fint om den stod over nattta også, om det ikke er mye over 20 grader på kjøkkenet....

Anonymkode: 5489e...d82

 

AnonymBruker skrev (16 timer siden):

3  timer går fint, men som vanlig , lukt og smak.

Anonymkode: 407ec...6b2

Nå er ris litt annerledes da. Bakterien bacillus cereus kan oppstå og kan ikke luktes eller smakes. Ts

Anonymkode: 084da...f5c

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

 

Nå er ris litt annerledes da. Bakterien bacillus cereus kan oppstå og kan ikke luktes eller smakes. Ts

Anonymkode: 084da...f5c

Hvis jeg husker rett fra lasagnetråden går 4-6 timer i romtemperatur fint mtp bacillus cereus og ris-pasta. Det tar gjerne litt tid før en nylaget gryte når ideell veksttemperatur også (24-36 grader eller noe sånt), så gryta di er etter all sannsynlighet trygg selv om den ideelt sett hadde vært satt kaldt litt tidligere. 

Anonymkode: 5c065...519

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...