Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har lyst til å bake pavlova til påske, men har bare vanlig klar eddik og eplesidereddik her. Kan jeg bruke en av disse eller må jeg bruke hvitvinseddik eller bringebæreddik?

Anonymkode: e08b5...186

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er så liten mengde at det spiller ingen rolle, bruk vanlig hvit

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Skrevet

Jeg bruker alltid vanlig klar eddik, går helt fint. 👍

AnonymBruker
Skrevet

Vanlig hvit går fint. Vær forsiktig med mengde. Mål opp utenfor bolla. 

Anonymkode: 35b00...9aa

AnonymBruker
Skrevet

Tusen takk for svar dere! Da blir det pavlova 😊

Anonymkode: e08b5...186

Skrevet

Du kan også bytte ut eddiken med fersk sitronsaft. Sitronsyren - akkurat som eddiksyren - hjelper til å stabilisere marengsen. Personlig foretrekker jeg sitronsaft, siden det fjerner risikoen for eddiksmak. 

  • Liker 1
Skrevet

Jeg bruker klar eddik, men har også laget uten noe som helst annet enn eggehviter og sukker uten at det har hatt så mye å si.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...