AnonymBruker Skrevet 3. april #1 Skrevet 3. april Bakte eplekake, men den nederste kakedelen ble veldig tørr og kjedelig. Tenker jeg kunne delt den i to, dynket med f.eks eplejuice og legge i fyll, eplesyltetøy? Høres det greit ut? Alt det "gøye" ligger på toppen, eplene, vaniljekrem, hakkede mandler og salt karamell. Toppen er dritgod, men kakerøra hevet mye mer enn antatt. Anonymkode: f47c4...8f8
AnonymBruker Skrevet 3. april #2 Skrevet 3. april Kanskje ristet noen mandler, karamellisert i salt karamell i tillegg? Anonymkode: f47c4...8f8
Prelunia Skrevet 3. april #3 Skrevet 3. april Jeg pleier å ta litt aprikosmos, typ syltetøy , tilsette litt vann og koke opp. Dette smører jeg på eplekaka med en gang den kommer ut av ovnen. Blir ikke tørr, og smaker veldig godt. Ellers så legger jeg epler i bunnen av en smurt form, heller over røra også legger et nytt lag med epler på toppen. Da blir det epler i bunnen også- og ikke så tørt. 1
AnonymBruker Skrevet 3. april #4 Skrevet 3. april Prelunia skrev (Akkurat nå): Jeg pleier å ta litt aprikosmos, typ syltetøy , tilsette litt vann og koke opp. Dette smører jeg på eplekaka med en gang den kommer ut av ovnen. Blir ikke tørr, og smaker veldig godt. Ellers så legger jeg epler i bunnen av en smurt form, heller over røra også legger et nytt lag med epler på toppen. Da blir det epler i bunnen også- og ikke så tørt. Gode tips, men her har skaden allerede skjedd, så hvordan redder jeg den? Anonymkode: f47c4...8f8
AnonymBruker Skrevet 3. april #5 Skrevet 3. april Del i 2, dynk nederste del med melk eller sitronbrus og ha i vaniljekrem mellom lagene. Anonymkode: 20ed3...1e6 1
Prelunia Skrevet 3. april #6 Skrevet 3. april AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Gode tips, men her har skaden allerede skjedd, så hvordan redder jeg den? Anonymkode: f47c4...8f8 Jeg hadde delt den i to ,dynket den nederste delen med f.eks litt melk, jus eventuelt varm aprikossyltetøy og vann kokt sammen. Deretter fylt den med en god vaniljekrem. Tror det kan bli godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå