AnonymBruker Skrevet 31. mars #1 Skrevet 31. mars Hei! Jeg vil gjerne begynne å bake GROVT brød, men de gangene jeg har prøvd syns jeg ikke at jeg får det til. Eneste jeg har fått til er grytebrød som en hever over natta og det er jo egentlig bare godt samme dag. Noen tips til oppskrifter ? Tips til at det holder seg godt, ikke smuldrer opp, sprø skorpe ja hvordan få til godt, men sunt brød! Anonymkode: 10312...1aa
AnonymBruker Skrevet 31. mars #3 Skrevet 31. mars Jeg baker veldig gode brød, synes jeg da. 900 gr hvetemel. 500 gr, blanding av grov sammalt hvete, grov rug, havregryn og kruska kli (mest grov hvete) 2-3 ts salt, 1 toppa ss sirup, 50 gr romtemp margarin, 9 dl lunka vann, 50 gr gjær. Dette blir 3 brød, stekes på 200 gr i 55-60 minutt Anonymkode: 4e6eb...bd6
AnonymBruker Skrevet 31. mars #4 Skrevet 31. mars https://www.bakerenogkokken.no/p/holm-brodform-mlokk-25x11cm-stopejern_15704/ Disse brødene koster ca 15 kr stk å lage. De er næringsrike. De har en hard skorpe, er saftige og myke inni. De trenger ikke så mye etterheving da de også hever litt i ovnen. Jeg pleier å skjære de opp i skiver og legge dem i frysa. Kommer an på hvor mye brød man spiser. Formene er ganske dyre, men de tjener man raskt inn igjen om man baker litt. Jeg baker fire brød av gangen. Anonymkode: b0a0d...0b1 1
Mardina Skrevet 31. mars #5 Skrevet 31. mars https://meny.no/oppskrifter/bakst/brod/grovt-gulrotbrod/ Jeg lager utelukkende disse.
AnonymBruker Skrevet 31. mars #6 Skrevet 31. mars Mardina skrev (6 minutter siden): https://meny.no/oppskrifter/bakst/brod/grovt-gulrotbrod/ Jeg lager utelukkende disse. Tusen takk. Hvor mange brød blir dette? Anonymkode: 10312...1aa
Mardina Skrevet 31. mars #9 Skrevet 31. mars AnonymBruker skrev (46 minutter siden): Tusen takk. Hvor mange brød blir dette? Anonymkode: 10312...1aa 2 stk.
AnonymBruker Skrevet 1. april #10 Skrevet 1. april Prøv surdeigbakst,det blir mye bedre og smuler ikke. Anonymkode: 77a33...94f 1
AnonymBruker Skrevet 1. april #11 Skrevet 1. april AnonymBruker skrev (14 timer siden): Tusen takk. Hvor mange brød blir dette? Anonymkode: 10312...1aa Det står i oppskriften! Anonymkode: fd99f...12f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå