Hu i Svingen Skrevet 10. mars 2006 #1 Skrevet 10. mars 2006 Kan jeg bake pizza uten å heve deigen? :klø: Har lyst på pizza, men orker ikke hvis jeg må vente i halvannen time...
Gjest Gjesta Skrevet 10. mars 2006 #2 Skrevet 10. mars 2006 Jeg lar aldri min heve. Tar 4 dl mel, blander det med en halv pose tørrgjær, to spiseskjeer olivenolje og lunka vann etter behov. Kjevler den ut og strør på toppings og hiver den i ovnen.
Hu i Svingen Skrevet 10. mars 2006 Forfatter #3 Skrevet 10. mars 2006 Hmm... Høres ut som min oppskrift, bortsett fra at jeg tar den helt på slump. Ksanskje prøve da? Veeeldig lyst på pizza...
Gjest Gjesta Skrevet 10. mars 2006 #4 Skrevet 10. mars 2006 Tror det skal gå helt greit. Min blir alltid god ihvertfall. Glemte å legge til at jeg tar litt salt i og men det har jo ikke noe med hevinga å gjøre.
Gjest Gjesta Skrevet 10. mars 2006 #5 Skrevet 10. mars 2006 Disse rett-i-bollen-med-litt-vann-og-vips-du-har-pizza-deig-posene fra Toro trenger ikke hevetid. Så vet du det til neste gang
Hu i Svingen Skrevet 10. mars 2006 Forfatter #6 Skrevet 10. mars 2006 OK. Har en greie mot sånn ferdigting, men det går jo an å prøve. Tester selv før jeg anser det som nødvendig.
Gjest Gjesta Skrevet 10. mars 2006 #7 Skrevet 10. mars 2006 Ååååhhhh ja.Du skjønner,jeg er Toros beste venn
Arkana Skrevet 10. mars 2006 #10 Skrevet 10. mars 2006 Du kan også prøve denne oppskriften. Pizzabunn uten heving 300 g hvetemel 1 ts bakepulver 50 g margarin ¼ ts salt 2 ½ dl melk Bland det tørre, smuldre inn smør. Bland sammen med melk.
Hu i Svingen Skrevet 10. mars 2006 Forfatter #11 Skrevet 10. mars 2006 OI - ingen gjær! Må nesten prøves. (Nei, jeg hadde ikke begynt enda.) Eh - kan jeg bruke olje i stedet for margarin? (tooomt...)
Arkana Skrevet 10. mars 2006 #12 Skrevet 10. mars 2006 Det har jeg ikke prøvd, men jeg regner med at det går greit. 1
Hilde Skrevet 10. mars 2006 #13 Skrevet 10. mars 2006 Jeg hever heller aldri pizzadeigen, men så liker jeg pizza med supertynn italiensk bunn. (og mozzarella, spekeskinke, ruccula og cherrytomater.. Dæven, ble sulten gitt.)
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 10. mars 2006 #14 Skrevet 10. mars 2006 Du behøver jo ikke Toro, pizzadeigen trenger ikke heving sånn strengt tatt. Den blir luftigere hvis den får heve seg litt, men det er ikke nødvendig. Den hever seg uansett i ovnen.
Hu i Svingen Skrevet 10. mars 2006 Forfatter #15 Skrevet 10. mars 2006 Ja, bunnen måå være italiensk og veldig tynn, jeg pleier å kjevle som om jeg så mannen med ljåen. Men av diverse årsaker så utsetter jeg deigprosjektet mitt til i morgen. DA blir det hjemmelaget pizza (og DA er jeg alene hjemme tihi )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå