Gjest Starya Skrevet 19. november 2002 #1 Del Skrevet 19. november 2002 Nylig fikk jeg rare blikk da jeg ytret at jeg måtte ha ertestuing til ribbemiddagen på julaften Så da lurer jeg på: For de av dere som spiser ribbe, enten julaften eller andre dager i julen, hva slags tilbehør må dere ha med (på tallerkenen din, tenker ikke på alt som kanskje lages for å gjøre alle til lags.. ) På min tallerken skal det være: ribbekjøtt +svor en potet eller to kokt gulrot, mmmm ertestuing brunsaus (jada, gjerne fra pose...) -har ingenting mot litt blomkål også, men det er ikke et "må ha".. Hva med deg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anie Skrevet 19. november 2002 #2 Del Skrevet 19. november 2002 Ertestuing?? NEI takk.... (kan jeg få si æsj.... ) Jeg må nok ha surkål... rød eller gul....., også ribbe, medisterkaker, julepølse, poteter og pappas hjemmelagede saus... nam nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 19. november 2002 #3 Del Skrevet 19. november 2002 Ertestuing?? NEI takk.... (kan jeg få si æsj.... ) :evil: Fyyyy! *memo til nissen: Anie skal ikke ha gave i år* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppa Skrevet 19. november 2002 #4 Del Skrevet 19. november 2002 Hm, når jeg leser om dere andre, så ser jeg at vi har lite grønnsaker på julaften. Trøsten får være at det spiser jeg mye av ellers. På min ribbetallerken må det være Ribbe med sprø svor Medisterpølse (en liten bit) Hjemmelagde medisterkaker Sosisser (de små pølsene) Poteter Sjy fra ribba Rødkål (kan ta surkål hvis det er kun det som serveres, med den røde er definitivt best!) Tyttebærsyltetøy/rognebærgele/ripsgele Varme svisker Mmmmmmmmmmmmm får vann i munnen!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Engel, ikke pålogget Skrevet 19. november 2002 #5 Del Skrevet 19. november 2002 Saus til ribbe??? Den var ny! og det samme var ertestuing. Dette er jeg vant til: Ribbe m/sjy julepølse medisterkaker (hjemmelaget!!) Mandelpoteter surkål svisker sylteagurker tyttebær Hmm... ikke mye grønnsaker her... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 19. november 2002 #6 Del Skrevet 19. november 2002 Jeg er rystet! :o Skjønner jo det må ha vært noe spesielt med familien min... :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest CHIMP Skrevet 19. november 2002 #7 Del Skrevet 19. november 2002 Tilbehør hos oss er : Hjemmelaget rødkål (dansk type; min svigerfam. forlanger det siden svigerfar er dansk og det har svigermor laget i alle år) i tillegg til hjemmelagde medisterkaker og sosisser, ribbefett til noen, brun saus til resten, mandelpoteter til alle. Øl/akevitt til de fleste, rødvin til meg, brus til barna. Til dessert: Noen VIL ha riskrem, så da får de det, vi andre spiser multekrem i krumkake. M.a.o. litt for enhver smak! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest chimp Skrevet 19. november 2002 #8 Del Skrevet 19. november 2002 .....også glemte jeg grov sennep og sylteagurk! (Obligatorisk)! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anie Skrevet 19. november 2002 #9 Del Skrevet 19. november 2002 Fyyyy! *memo til nissen: Anie skal ikke ha gave i år* :cry: næmmen..... snufs.... jeg liker dessverre ikke noe med erter i jeg julenisse...... Men jeg er da en snill jente.... :cry: Trodde alle snille jenter fikk gaver jeg.. :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labella Skrevet 19. november 2002 #10 Del Skrevet 19. november 2002 Julaften er definitivt ikke den store grønnsaksdagen... På MIN tallerken må det være: * ribbe med sprø svor * litt medisterpølse * litt medisterkake * potet * saus eller sky * rødkål (surkål til nød) å, nå ble jeg sulten... GLEDER meg til julematen!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labella Skrevet 19. november 2002 #11 Del Skrevet 19. november 2002 hrmf... ble dobbelt gitt :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 20. november 2002 #12 Del Skrevet 20. november 2002 Dette vil jeg ha (men orker aldri så mye da): -Ribbe med sprø svor -Rødkål (hjemmelaget selvsagt) -1 hjemmelaget medisterkake -Mandelpoteter -Svisker og epler -sjy Spiser mest forrett for det synes jeg er så sinnsykt godt: -Hjemmelaget sursild etter mormors oppskrift -Hjemmebakt rugbrød med karve -Et par mandelpoteter Nå ble jeg jammen sulten, gitt :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 20. november 2002 #13 Del Skrevet 20. november 2002 Julaften er definitivt ikke den store grønnsaksdagen.. Ja, det har jo etterhvert gått opp for meg.. Personlig, så synes jeg ikke kjøtt (rent kjøtt, kjøttkaker) smaker så innmari godt uten å være i selskap med masse deilige gulrøtter eller ertesting. Pokker heller, om mamma hadde glemt å steike ribba, ja så hadde jeg klart meg med det øvrige tilbehøret! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 24. november 2002 #14 Del Skrevet 24. november 2002 Dette må jeg ha på juletallerken min : Ribbestykke med svor Medisterkake potet gulrot surkål tyttebær sjy eller saus synes ikke det hørtes så rart ut med ertestuing jeg...hørtes jo godt ut det *klem* koldbruna 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 24. november 2002 #15 Del Skrevet 24. november 2002 På julaften er det annen mat på min tallerken, men når jeg spiser svineribbe, må min tallerken inneholde: ribbe, så mager som mulig poteter sjysaus I tillegg inneholder den kokte gulrøtter, men det er fordi det hører til, ikke fordi jeg MÅ ha det (liker dem nå engang best rå jeg) Det serveres ertestuing hos oss også, men den har jeg slett ikke noe behov for. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisle Skrevet 25. november 2002 #16 Del Skrevet 25. november 2002 jeg har meget enkel smak jeg spiser kun pinnekjøtt (ja det er sau ikke gris) med litt fett og mandelpoteter! kjedelig? javel. nam? jepp nyttårsaften spiser vi alltid kalkun, selv der har jeg enkel smak: kalkunkjøtt ris egenlaget brun saus kanskje et par rosenkål Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå