AnonymBruker Skrevet mandag kl 12:43 #1 Del Skrevet mandag kl 12:43 Noen som vet om den smelter, f.eks. i pastasaus? har smakt go’vegan, men den liker jeg ikke. Jeg er forresten allergisk mot melkeprotein, så trenger ingen påminnelse på hvor mye bedre vanlig ost er. Anonymkode: 3b7e6...edd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet mandag kl 12:46 #2 Del Skrevet mandag kl 12:46 Den smelter ok nok. Har du prøvd å blande med litt olje, eller for eksempel havremelk eller litt Gryr? Jeg synes også den revne mozzarellaen til Go’ Vegan er av de bedre. Er ikke så glad i den vanlige, men den revne der synes jeg smelter bra, og er god. Lite tips er å ha revet ost i fryseren, og bare ta det du trenger derfra, om du ikke bruker hele posen. Jeg har også melkeallergi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 12:55 #3 Del Skrevet mandag kl 12:55 Daisy-love skrev (7 minutter siden): Den smelter ok nok. Har du prøvd å blande med litt olje, eller for eksempel havremelk eller litt Gryr? Jeg synes også den revne mozzarellaen til Go’ Vegan er av de bedre. Er ikke så glad i den vanlige, men den revne der synes jeg smelter bra, og er god. Lite tips er å ha revet ost i fryseren, og bare ta det du trenger derfra, om du ikke bruker hele posen. Jeg har også melkeallergi. Takk for svar! Mener du å blande den revne osten med havremelk før jeg tilsetter den til retten? Anonymkode: 3b7e6...edd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet mandag kl 13:05 #4 Del Skrevet mandag kl 13:05 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Takk for svar! Mener du å blande den revne osten med havremelk før jeg tilsetter den til retten? Anonymkode: 3b7e6...edd Ja det er et triks. Fant mer informasjon på en vilkårlig side ved søking, så kjenner ikke til siden, men trikset er beskrevet her: http://veganerpaboks.blogspot.com/2017/12/trikset-for-fa-vegansk-ost-til-smelte.html Trenger normalt noe fuktighet, men ikke nødvendigvis både olje og melk/fløte, men noe ekstra er lurt. 😊 Bare hyggelig å hjelpe 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå