Gå til innhold

Hvordan få tjukke kjeks?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hver gang jeg lager chocolate chips cookies blir de omtrent som knekkebrød. Veldig sprø og helt paddeflate. Hvordan få tykke litt seige kjeks? Noen tips?

Anonymkode: 97e86...489

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jepp! Du må lage runde kuler av grei størrelse og fryse ned minst en time før steking.

Anonymkode: 2de8f...1c2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ts.

Jeg pleier å ha dem i kjøleskap 24 timer før steking. Lager runde kuler(men kanskje litt små?) og steker. Blir omtrent som et flatbrød. Og ikke smaker de spesielt godt heller. Takk for oppskrift, men jeg synes de så litt flate ut? 

Anonymkode: 97e86...489

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruk en annen oppskrift, en som er ment å gi tykke kjeks (f.eks. denne). Ellers enig i tips om å kjøle deigen godt før den stekes. Du kan også tilsette en ss maisenna til deigen, den binder væske slik at de ikke flyter så mye ut. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (14 timer siden):

Ts.

Jeg pleier å ha dem i kjøleskap 24 timer før steking. Lager runde kuler(men kanskje litt små?) og steker. Blir omtrent som et flatbrød. Og ikke smaker de spesielt godt heller. Takk for oppskrift, men jeg synes de så litt flate ut? 

Anonymkode: 97e86...489

Ingenting flatt med de der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (16 timer siden):

https://www.godt.no/oppskrifter/kaker/kjeks-og-smaakaker/13227/oreo-cookies?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row5_pos2&utm_medium=dre-673c8dd8b035a3176609be90

Disse blir helt nydelige selv uten at jeg har dem i fryser eller kjøleskap rett før steking.

Anonymkode: de743...72a

Akkurat slik jeg mente! Tjukke gode kjeks! Desse skal jeg prøve meg på. Takk! 

Anonymkode: 97e86...489

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkana skrev (11 timer siden):

Bruk en annen oppskrift, en som er ment å gi tykke kjeks (f.eks. denne). Ellers enig i tips om å kjøle deigen godt før den stekes. Du kan også tilsette en ss maisenna til deigen, den binder væske slik at de ikke flyter så mye ut. :jepp:

Denne så nydelig ut! Takk!

ts

Anonymkode: 97e86...489

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...