AnonymBruker Skrevet onsdag kl 19:01 #1 Del Skrevet onsdag kl 19:01 Hver gang jeg lager chocolate chips cookies blir de omtrent som knekkebrød. Veldig sprø og helt paddeflate. Hvordan få tykke litt seige kjeks? Noen tips? Anonymkode: 97e86...489 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 19:05 #2 Del Skrevet onsdag kl 19:05 Jepp! Du må lage runde kuler av grei størrelse og fryse ned minst en time før steking. Anonymkode: 2de8f...1c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mereo Skrevet onsdag kl 19:10 #3 Del Skrevet onsdag kl 19:10 Mulig du steker de for hardt? Denne oppskriften har alltid fungert for meg. Lager som regel færre, men større. https://matpaabordet.no/2022/02/11/de-aller-beste-chocolate-chip-cookies-sjokoladekjeks/ Kjennes «røra» for varm ut sett den i kjøleskapet litt. Lag runde kuler og stek. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 20:35 #4 Del Skrevet onsdag kl 20:35 Ts. Jeg pleier å ha dem i kjøleskap 24 timer før steking. Lager runde kuler(men kanskje litt små?) og steker. Blir omtrent som et flatbrød. Og ikke smaker de spesielt godt heller. Takk for oppskrift, men jeg synes de så litt flate ut? Anonymkode: 97e86...489 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 21:06 #5 Del Skrevet onsdag kl 21:06 https://www.godt.no/oppskrifter/kaker/kjeks-og-smaakaker/13227/oreo-cookies?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row5_pos2&utm_medium=dre-673c8dd8b035a3176609be90 Disse blir helt nydelige selv uten at jeg har dem i fryser eller kjøleskap rett før steking. Anonymkode: de743...72a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet torsdag kl 08:19 #6 Del Skrevet torsdag kl 08:19 Bruk en annen oppskrift, en som er ment å gi tykke kjeks (f.eks. denne). Ellers enig i tips om å kjøle deigen godt før den stekes. Du kan også tilsette en ss maisenna til deigen, den binder væske slik at de ikke flyter så mye ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 08:27 #7 Del Skrevet torsdag kl 08:27 https://www.godt.no/oppskrifter/kaker/kjeks-og-smaakaker/11741/amerikanske-cookies Denne bruker jeg. Blir tjukke og gode uten problem 😊 Anonymkode: 2de8f...1c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mereo Skrevet torsdag kl 10:37 #8 Del Skrevet torsdag kl 10:37 AnonymBruker skrev (14 timer siden): Ts. Jeg pleier å ha dem i kjøleskap 24 timer før steking. Lager runde kuler(men kanskje litt små?) og steker. Blir omtrent som et flatbrød. Og ikke smaker de spesielt godt heller. Takk for oppskrift, men jeg synes de så litt flate ut? Anonymkode: 97e86...489 Ingenting flatt med de der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 13:07 #9 Del Skrevet torsdag kl 13:07 AnonymBruker skrev (16 timer siden): https://www.godt.no/oppskrifter/kaker/kjeks-og-smaakaker/13227/oreo-cookies?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row5_pos2&utm_medium=dre-673c8dd8b035a3176609be90 Disse blir helt nydelige selv uten at jeg har dem i fryser eller kjøleskap rett før steking. Anonymkode: de743...72a Akkurat slik jeg mente! Tjukke gode kjeks! Desse skal jeg prøve meg på. Takk! Anonymkode: 97e86...489 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 19:50 #10 Del Skrevet torsdag kl 19:50 Arkana skrev (11 timer siden): Bruk en annen oppskrift, en som er ment å gi tykke kjeks (f.eks. denne). Ellers enig i tips om å kjøle deigen godt før den stekes. Du kan også tilsette en ss maisenna til deigen, den binder væske slik at de ikke flyter så mye ut. Denne så nydelig ut! Takk! ts Anonymkode: 97e86...489 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå