Gå til innhold

Vanlig hevetid med pizzamel tipo 0 og 00??


Lady Bob

Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt såkalt pizzamel, tipo 0 og 00, men ikke satt meg inn i at de krever timesvis med heving🙄
Og det har jeg heller ikke tid eller interessen til….

Kan det melet brukes som vanlig mel med vanlig gjærmengde og vanlig hevetid, 1-2 timer??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Det er jo ikke noe som heter "vanlig gjærmengde". Jeg kan heve i opp mot 48 timer, det gir best smak. Men som oftest 24 timer. Veier alltid ingrediensene, da mel kan variere en del basert på luftfuktighet. 

Anonymkode: 3f291...0cb

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...