Lady Bob Skrevet 3 timer siden #1 Del Skrevet 3 timer siden Jeg har kjøpt såkalt pizzamel, tipo 0 og 00, men ikke satt meg inn i at de krever timesvis med heving🙄 Og det har jeg heller ikke tid eller interessen til…. Kan det melet brukes som vanlig mel med vanlig gjærmengde og vanlig hevetid, 1-2 timer?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mereo Skrevet 3 timer siden #2 Del Skrevet 3 timer siden Ja, det kan det. Hevetiden har vel med mengden gjær å gjøre. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #3 Del Skrevet 3 timer siden Det er jo ikke noe som heter "vanlig gjærmengde". Jeg kan heve i opp mot 48 timer, det gir best smak. Men som oftest 24 timer. Veier alltid ingrediensene, da mel kan variere en del basert på luftfuktighet. Anonymkode: 3f291...0cb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå