AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #1 Del Skrevet 9 timer siden En handlepose med frossenpizza ble glemt ute på trappa fra i går kveld og pizzaene har tint. Det har ligget på 0-3 plussgrader ute hele perioden pizzaene har ligget ute, altså kjøleskapstemperatur. Pizzaene er nå lagt i kjøleskapet. Hvor kjapt må de stekes/brukes? Anonymkode: 7c2b7...4f6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #2 Del Skrevet 9 timer siden Da hadde jeg spist den i dag. Anonymkode: bb802...db2 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #3 Del Skrevet 9 timer siden Ville bare stekt opp, kuttet opp, og fryst ned. Så kan dere ha det som rask frysermat fremover. Anonymkode: 56f14...f05 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #4 Del Skrevet 9 timer siden Ville halvstekt de i dag, og fryst ned, slik at kan stekes ferdig ved senere anledning. Eller stekt de helt ferdig slik at de kan varmes i micro senere. Hvis de i det hele tatt går an steke... Min erfaring med tint frossenpizza er at det bare blir kliss når man skal ha de ut av plasten og over på stekebrett. Husk også at du må justere steketiden siden de allerede er tint. Anonymkode: 5ec44...97b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #5 Del Skrevet 5 timer siden Det skal normalt stå på pakningen. Før i tiden stod det på grandiosa-pakken 1 døgn i kjøpeskap, 3 døgn ved -3-5 grader og til holdbarhetsdato ved -18. Så stek de til middag i dag og frys ned restene. Til neste gang: ta inn alle varene med en gang og prekiver dem der de skal være, bra for miljøet og lommeboka. Anonymkode: beac2...e4c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #6 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Det skal normalt stå på pakningen. Før i tiden stod det på grandiosa-pakken 1 døgn i kjøpeskap, 3 døgn ved -3-5 grader og til holdbarhetsdato ved -18. Så stek de til middag i dag og frys ned restene. Til neste gang: ta inn alle varene med en gang og prekiver dem der de skal være, bra for miljøet og lommeboka. Anonymkode: beac2...e4c Du forsto visst ikke at det var et uhell. Anonymkode: 7c2b7...4f6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #7 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (7 timer siden): Ville bare stekt opp, kuttet opp, og fryst ned. Så kan dere ha det som rask frysermat fremover. Anonymkode: 56f14...f05 Frossenpizza er allerede stekt, hvertfall halvstekt, så det er jeg skeptisk til. Anonymkode: 7c2b7...4f6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #8 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Frossenpizza er allerede stekt, hvertfall halvstekt, så det er jeg skeptisk til. Anonymkode: 7c2b7...4f6 Ingen problem å varme opp stekt grandis, det har jeg gjort hundrevis av ganger i hvertfall 20 år og aldri blitt dårlig Anonymkode: 21332...969 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #9 Del Skrevet 2 timer siden Ingen problem å fryse den på nytt. Anonymkode: ddb93...059 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #10 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Det skal normalt stå på pakningen. Før i tiden stod det på grandiosa-pakken 1 døgn i kjøpeskap, 3 døgn ved -3-5 grader og til holdbarhetsdato ved -18. Så stek de til middag i dag og frys ned restene. Til neste gang: ta inn alle varene med en gang og prekiver dem der de skal være, bra for miljøet og lommeboka. Anonymkode: beac2...e4c Prekivere? Er du en tidsreisende fra 1800-tallet? Anonymkode: 4e809...faf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #11 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Prekivere? Er du en tidsreisende fra 1800-tallet? Anonymkode: 4e809...faf 🤣 Anonymkode: ddb93...059 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå