AnonymBruker Skrevet 21 timer siden #1 Del Skrevet 21 timer siden Manglet egg og vet det kan erstattes med bakepulver eller hornsalt, men jeg tenkte meg ikke om og hadde oppi en halv ts natron i deigen. Er det bare å kaste deigen nå? Ser for meg at bollene blir tørre og vil smake såpe? Anonymkode: 93a70...cd7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21 timer siden #2 Del Skrevet 21 timer siden Tror nok natron egner seg bedre enn hornsalt, så det er jo bare å prøve. Anonymkode: 22d4f...d39 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå