Gå til innhold

Tenkte feil og brukte natron i bolledeigen


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Manglet egg og vet det kan erstattes  med bakepulver eller hornsalt, men jeg tenkte meg ikke om og hadde oppi en halv ts natron i deigen. Er det bare å kaste deigen nå? Ser for meg at bollene blir tørre og vil smake såpe? 

Anonymkode: 93a70...cd7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Tror nok natron egner seg bedre enn hornsalt, så det er jo bare å prøve. 

Anonymkode: 22d4f...d39

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...