Gjest Gjesta Skrevet 5. mars 2006 #1 Skrevet 5. mars 2006 ? Selv har jeg hatt brød pakket i poser i ett av kjøkkenskapene, og har nettopp kjøpt en stor brødkrukke i blank, rødt stål. Lurer litt på hva andre gjør?
Gjest gjest1 Skrevet 5. mars 2006 #2 Skrevet 5. mars 2006 Hos oss ligger brødet på kjøkkenbenken i en brødpose.
Gjest Purple Skrevet 5. mars 2006 #3 Skrevet 5. mars 2006 Jeg skjærer det i skiver og legger det i frysen. Så tar jeg opp ei skive når jeg trenger den, og får dermed ferskt brød hver dag. Men da bør det vel sies at jeg bor alene og ikke spiser så mye brød, bare ei skive hver morgen.
Gjest vimse Skrevet 5. mars 2006 #4 Skrevet 5. mars 2006 Tidligere hadde vi en skuff vi pleide å ha brødet i, sammen med fjøl og brødkniv, men det ble ofte til at brødet ble fryktelig tørt eller mugnet. Så nå skjærer vi opp brødet, legger det i fryseren og tar opp etter behov.
Gjest Camelia Skrevet 5. mars 2006 #5 Skrevet 5. mars 2006 Oppbevarer det i brødpose av stoff. Holder seg ferskt lengre, og unngår kontakt med potensielt skumle stoffer.
Amanlis Skrevet 5. mars 2006 #6 Skrevet 5. mars 2006 Jeg gjør som gamle damer - legger det i kjøleskapet, synes det holder seg bedre da
Cata Skrevet 5. mars 2006 #8 Skrevet 5. mars 2006 Pakker det i plastpose og legger det i brødkurv på kjøkkenbenken. Men jeg sørger for å fryse ned halve brød slik at siste rest ikke rekker å bli tørr før den er oppspist.
Gjest Gjest Skrevet 5. mars 2006 #10 Skrevet 5. mars 2006 Bor alene og kjøper derfor aldri brød. Derimot baker jeg rundstykker, og det fungerer utmerket. Oppbevarer de i fryseren og tar frem ved behov.
Tinken Skrevet 5. mars 2006 #11 Skrevet 5. mars 2006 Deler brødet i to og legger en halvdel i fryseren. Det verste som finnes er bløtt brød som har ligget i plastpose. Urg.
Gjest Gjesta Skrevet 5. mars 2006 #12 Skrevet 5. mars 2006 Kjøper sjelden brød, for jeg rekker aldri å spise det opp. Men når jeg gjør det har jeg det i en pose i skapet
Grooo Skrevet 5. mars 2006 #13 Skrevet 5. mars 2006 Deler brødet i to og legger en halvdel i fryseren. ← Samme her. Ofte kjøper vi på Meny eller Obs der de har slik maskin så vi kan skjere i skiver der og da, da tar vi enkelt opp en skive eller to hvis det bare er en av oss som skal ha ett lite brødmåltid. Ellers tar vi opp et halvt brød fra frysen hver kveld.
Gjest Gjesta Skrevet 5. mars 2006 #14 Skrevet 5. mars 2006 Her går det som regel unna, så vi oppbevarer brød i plastikkpose i en skuff på kjøkkenet
Gjest Gjesta Skrevet 5. mars 2006 #16 Skrevet 5. mars 2006 Hva er den greia med brød i kjøleskapet? :klø: Hun jeg bodde med før hadde det, jeg skjønte ingen verdens ting, har aldri sett noe ha det... Men mamma sa det var folk som gjorde det, men hun skjønte heller ikke hvorfor, det må jo bli fryktelig kaldt brød?
Gjest gjest1 Skrevet 5. mars 2006 #17 Skrevet 5. mars 2006 Hva er den greia med brød i kjøleskapet? :klø: Hun jeg bodde med før hadde det, jeg skjønte ingen verdens ting, har aldri sett noe ha det... Men mamma sa det var folk som gjorde det, men hun skjønte heller ikke hvorfor, det må jo bli fryktelig kaldt brød? ← Jeg vet faktisk ikke helt, men mamma og pappa driver også med det der, så for meg er det den mest naturlige ting i verden (men ble nedstemt da jeg flyttet sammen med sambo, så nå ligger brødet på kjøkkenbenken slik som hos normale mennesker ). Mamma hevder at brødet holder seg fersk lengre - men om det stemmer aner jeg ikke.
Gjest gjesta Skrevet 5. mars 2006 #18 Skrevet 5. mars 2006 Til nå nettopp har det ligget på benken, men vi har fått en lekker brødboks i innflyttingsgave, så nå ligger det der. Den skal visstnok være laget i materiale som lager perfekt "miljø" (teit ord, men) for brødet, så foreløpig ligger det uten pose. Gjenstår å se da
Gjest Gjest Skrevet 5. mars 2006 #19 Skrevet 5. mars 2006 har brukt å legge det i en plastpose på benken eller i et skap, men vi spiser lite brød så brødet har alltid blitt dårlig før det er spist opp, så har gått over til ferdig oppskjært brød i fryseren. brødrister er en fin ting...
ringblomst Skrevet 5. mars 2006 #20 Skrevet 5. mars 2006 Legger alltid brødet i pose og deretter i brødboks.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå