AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #1 Del Skrevet 18. desember 2024 Et stykke kjøtt fra Oda, kalvekjøtt indrefilet med noe surret inn i midten og bundet. Den ser lang og tynn ut på bildet, altså ikke noe tykt stykke kjøtt. Hvor lenge ville du si denne burde steke i ovnen og hvilken temperatur? Jeg liker rosa biff, litt rød også faktisk. Dette er jo storfekjøtt også. Den er veldig dyr, så jeg vil helst ikke ødelegge den under tilbereding ved å steke den feil, om jeg kjøper den til nyttårsaften. Anonymkode: 9f31e...d3c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 #2 Del Skrevet 18. desember 2024 Denne oppskriften er kanskje en grei rettesnor: https://www.nrk.no/mat/helstekt-indrefilet-1.6132665 Siden den er fylt og du liker den rå bør du vel korte ned en del på tiden. Anonymkode: 568f3...dbe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K.B. Skrevet 22. desember 2024 #3 Del Skrevet 22. desember 2024 Du bruner fort i panna, sånn at du får en skorpe, så setter du den i ovnen på 150-160c og steker den til en kjernetemperatur på 54c, så lar du kjøttet hvile noen minutter før du stykker det opp. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå