Gå til innhold

Hvordan burde denne stekes i ovn?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Et stykke kjøtt fra Oda, kalvekjøtt indrefilet med noe surret inn i midten og bundet. Den ser lang og tynn ut på bildet, altså ikke noe tykt stykke kjøtt. Hvor lenge ville du si denne burde steke i ovnen og hvilken temperatur? Jeg liker rosa biff, litt rød også faktisk. Dette er jo storfekjøtt også.

Den er veldig dyr, så jeg vil helst ikke ødelegge den under tilbereding ved å steke den feil, om jeg kjøper den til nyttårsaften.

33a46b07-8ddb-4d7a-b9de-f0a292a92aa4.jpg

 

Anonymkode: 9f31e...d3c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du bruner fort i panna, sånn at du får en skorpe, så setter du den i ovnen på 150-160c og steker den til en kjernetemperatur på 54c, så lar du kjøttet hvile noen minutter før du stykker det opp.

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...