AnonymBruker Skrevet 6. desember 2024 #1 Skrevet 6. desember 2024 Jeg har tenkt å kjøpe jern til å bake goro, men finner bare en type i handelen nå, Ånviken gorojern. Noen som har dette og kan si om det steker jevnt? Ser at det ikke har temperaturinnstilling. Et annet spørsmål; goro skal fra gammelt av kjevles ut før steking, men nå finner man oppskrifter der man gjør som med krumkaker; bare legger på en klatt i hver rute. Blir disse kakene like gode som «gammeldagse» goro? Takknemlig for svar fra alle goro-elskere!👩🍳 Anonymkode: 63dab...24d
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2024 #2 Skrevet 7. desember 2024 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Jeg har tenkt å kjøpe jern til å bake goro, men finner bare en type i handelen nå, Ånviken gorojern. Noen som har dette og kan si om det steker jevnt? Ser at det ikke har temperaturinnstilling. Et annet spørsmål; goro skal fra gammelt av kjevles ut før steking, men nå finner man oppskrifter der man gjør som med krumkaker; bare legger på en klatt i hver rute. Blir disse kakene like gode som «gammeldagse» goro? Takknemlig for svar fra alle goro-elskere!👩🍳 Anonymkode: 63dab...24d Kan desverre ikke svare ang jern. Men goro SKAL kjevles ut. «Latmannsgoro med røre er ikke det samme. Kjenner stor forskjell på de ekte jeg får servert hos svigermor og «latmannsgoroen» jeg får servert av en kollega hvert år… Skal du lage gammeldagse julekaker: bak de på gammelmåten. Anonymkode: aca44...4f2 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå