Gå til innhold

Pinnekjøtt, best i test


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har tilgang til Dagbladet + som vil avsløre hvilket pinnekjøtt som var best i test i år? Skal snart kjøpe inn 😄🎄

Anonymkode: bfcfa...f61

Skrevet

Nei, men jeg leste i BT at det har vært sykt opp og ned med disse testene, de noen har gitt en produsent terningkast 1 og andre har gitt terninkast 6. Artikkelen ble avsluttet med at Vossakjøt har kommet best ut, men det stod ikke noe om det var røkt eller urøkt (jeg er ikke glad i røkt, ogndet er vanlig i Vosseområdet). 

Anonymkode: e403d...339

Skrevet

Hele greia er så latterlig at det finnes ikke ord. Folk forstår ikke at det er sau av forskjellig alder, opprinnelse og foring som er i pakkene. Også behandling og tørketid for hvert enkelt parti

Om en tester én pakke, kan neste være helt ulik.

Anonymkode: 2fb56...f0d

  • Liker 1
Skrevet

Det er vel så også fordi noen damper det alt for lite, og da blir det deretter. I de fleste oppskrifter på nettet står det at man skal dampe i 2-3 timer. Det er altfor lite. Pinnekjøtt krever minst 4 timer. 

Anonymkode: bd131...87e

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Nei, men jeg leste i BT at det har vært sykt opp og ned med disse testene, de noen har gitt en produsent terningkast 1 og andre har gitt terninkast 6. Artikkelen ble avsluttet med at Vossakjøt har kommet best ut, men det stod ikke noe om det var røkt eller urøkt (jeg er ikke glad i røkt, ogndet er vanlig i Vosseområdet). 

Anonymkode: e403d...339

Slike tester kan man aldri stole på uansett. Med mindre man får tak i eksakt samme parti som de har testet. Og selv der er man aldri garantert noe som helst, da en pakke kan inneholde kjøtt fra 8 ulike slakt.

Anonymkode: 89f7a...eb8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...