Labella Skrevet 17. november 2002 #1 Del Skrevet 17. november 2002 Brokkoli er en skikkelig snaddergrønnsak, synes jeg. Har aldri fått med meg at den har dårlig rykte heller, derfor ble jeg overrasket over denne artikkelen: http://www.dagbladet.no/magasinet/2002/11/.../16/353871.html Hvordan er det med dere? Har dere hørt stygge rykter om brokkoli? Liker dere denne grønnsaken? Mine Brokkolifavoritter er ostegratinert brokkoli eller rett og slett lett dampkokt brokkoli ved siden av kjøttmiddag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 17. november 2002 #2 Del Skrevet 17. november 2002 Jeg bruker mye brokkoli, men har aldri hørt at den har et dårlig rykte. Tvert i mot har brokkoli og rosenkål toppet listen over de mest sunne grønnsakene vi har. Mye jern i disse. Nå har jeg endelig lært sambo og spise begge deler :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 17. november 2002 #3 Del Skrevet 17. november 2002 Bruker brokkoli i wok, kjempegodt! Men som mye andre grønnsaker er den ikke god dersom den blir ihjelkokt. Kanskje det er det som er erfaringa til de som misliker den så sterkt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olivia Skrevet 18. november 2002 #4 Del Skrevet 18. november 2002 jeg digger brokkoli :D har bare hørt at den skal være kjempe sunn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest chimp Skrevet 18. november 2002 #5 Del Skrevet 18. november 2002 Brokkoli er tvertimot en av de aller gunstigste grønnsaker man kan putte i seg. Pga den sterke fargen inneholder den haugevis m antioksydanter som tar knekken på sakalte 'frie radikaler'. Innenfor kreftforskningen er dette noe som påskynder celledeling og aldringsprosessen, dvs det generelle forfall. Brokkoli mesnes beviselig å være kreftforebyggende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dawna Skrevet 18. november 2002 #6 Del Skrevet 18. november 2002 Brokkoli inneholder mye vitamin A, C, E, folinsyre, kalsium, jern og sink. Grønnsaken er spesiell gunstig for hjerte og kretsløp, og den senker høyt blodtrykk ved jevnt inntak. Hvis man overkoker brokkolien går over halvparten av de viktige næringstoffene tapt, så damp den eller kok den med stor forsiktighet. Ellers stemmer det chimp skriver, om antioksydanter og kreftforebygging! Så bare sett i gang og spis brokkoli, folkens! Dawna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Megan Skrevet 20. november 2002 #7 Del Skrevet 20. november 2002 Ostegratinert brokkoli... Åh- helt himmelsk! Fine med brokkoli er at det er lett å lage, sunt, godt og fargerikt! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå