AnonymBruker Skrevet 23. november #21 Del Skrevet 23. november Jeg er vokst opp med reinsdyrsteik på julaften. Vi har også noen ganger hjort. Anonymkode: 380e6...776 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november #22 Del Skrevet 23. november Thyra skrev (1 time siden): Hva med koldtbord, eller gode rundstykker med "julete" pålegg? Egg, ansjos, røykelaks/gravlaks,sylte...? Det er helt vanlig julefrokost hos oss 1. og 2.dag (av og til resten av romjulen også), så det var da for meg en særs stusselig julemiddag. Anonymkode: 6318a...761 4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thyra Skrevet 23. november #23 Del Skrevet 23. november AnonymBruker skrev (2 timer siden): Det er helt vanlig julefrokost hos oss 1. og 2.dag (av og til resten av romjulen også), så det var da for meg en særs stusselig julemiddag. Anonymkode: 6318a...761 For meg er dette den beste julematen jeg får. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november #24 Del Skrevet 23. november Tapas har vi hatt siste 3 årene Anonymkode: 1ed50...497 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. november #25 Del Skrevet 24. november Thyra skrev (14 timer siden): For meg er dette den beste julematen jeg får. Det er greit det, men for meg er det fortsatt bare en vanlig helge/julefrokost. Anonymkode: 6318a...761 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honey Dew Skrevet 24. november #26 Del Skrevet 24. november Hos oss er det hjortestek som står på bordet. Vi bruker også lutefisk på julaften. Vi veksler mellom de to. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. november #27 Del Skrevet 24. november Vi har alltid hatt røkt svinekam til jul, med hjemmelagde karbonader og sossiser til. Stekte epler med mandler over, svisker, rosenkål, potet og brunsaus, rødkål og surkål. Det siste er typisk ribbetilbehør, men hoveddelen av kjøttet er magert og deilig, fremfor fettete ribbe. Anonymkode: c2c0d...367 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. november #28 Del Skrevet 24. november Nå blir det ribbe på tradisjonelt vis, men om det skulle vært noe annet ville det blitt lammecarré eller lammelår. Det bruker vi ha på nyttårsaften om vi ikke har gjester, jeg er nemlig ikke noe glad i kalkun. Anonymkode: 78aba...0eb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. november #29 Del Skrevet 25. november Vi har kalkun med valdorf, stuffing og annet tilbehør. Mer i retning amerikansk thanksgiving middag enn tradisjonell norsk jul. Anonymkode: 4022b...69f 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 25. november #30 Del Skrevet 25. november I Hellas spiste vi en del forskjellig. En julemiddag jeg husker med glede, var svinefilet med fiken og aprikos. Det var Lidl Hellas som foreslo retten, og den var både julete, eksotisk og utradisjonell. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 25. november #31 Del Skrevet 25. november Elg karbonader hjemmelagde 😀 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fugl fønix Skrevet 29. november #32 Del Skrevet 29. november Libanesisk tapas smaker himmelsk😇,skulle gjerne ha oppskrift på det. Har også smakt kamelkjøtt. Jeg blir dårlig av ribbe,så når jeg lager mat på julaften går det i reinsdyrstek og reinsdyrpølser med tilbehør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 29. november #33 Del Skrevet 29. november Vi spiser kalkun på julaften. Det er jo ikke fullstendig fjernt siden nordmenn gjerne spiser det på nyttårsaften. Det har vi gjort siden jeg var liten og kommer av at mamma er fransk og det er vanlig julemiddag der. Tilbehøret kan variere litt. I fjor var det fløtegratinerte poteter, rosenkål stekt med bacon, honningbakt gulrot og pastinakk, salvie/løk-stuffingboller og hjemmelaget saus av kalkunsjyen. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. november #34 Del Skrevet 29. november Julemiddagen jeg har vokst opp med -og fortsatt har iallefall annenhver julaften- er kveite. Med potet, agurksalat, gulrot, bacon og saus med reker. Cremant til drikke 🤗 Anonymkode: 7638a...71d 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. november #35 Del Skrevet 29. november Spiser pizza. Siden jeg feirer alene, kan jeg unne meg livretten på årets fineste dag Anonymkode: 24180...0b6 1 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fugl fønix Skrevet 29. november #36 Del Skrevet 29. november Pizza trenger ikke å være kjedelig, man kan jo pimpe opp den med for eks reinstyrskav, champion, osv hva man selv liker,bare fantasien setter grenser🥰 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Missi- Skrevet 30. november #37 Del Skrevet 30. november Kveite er jo veldig godt enig i det, i min familie har vi det som en av jule middagene i julen. Om jeg kunne velge helt selv elg steik kanskje eller noe form for jeger gryte 🤗 Men må nok ha enten ribbe eller pinnekjøtt for at det skal føles som jul 🤭 Kalkun ja det kunne og funka det var vi hatt noen gang på nyttårsaften 🤗 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå