Gå til innhold

Ferdig stekt ribbe på julaften


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Men da kan du jo ikke varme opp en tredje gang? 

Det er jo greit om man skal ha ribba til pålegg. Men vi lager nok til å lage juletapas og steambuns med ribbe i tillegg.

Anonymkode: 5f37c...d55

Hvis du vet at du har mer enn nok, så er det jo bare å ta av før den varmes til julaften. Så har man til både juletapas og steambuns. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Finn deg en oppskift du har trua på og test den noen dager/uker på forhånd. Da vet du hvor mye jobb det er og kan planlegge ut i fra det. Går alltid lettere med ting du har gjort en gang før, og sjansen for å mislykkes er også mindre. Øvelse gjør mester.

I stedet for å kjøpe ferdig stekt ribbe kan du jo steke den ferdig selv hjemme på forhånd også. Selvgjort er velgjort, vet du. 🙂 

Det går også an å forberede mye til denne middagen slik at det er raskt å få ferdig på selve dagen. Hvis alt som skal kokes og stekes står ferdig i kjøleskapet i sine gryter, panner og skåler, er det jo bare å ta det fram, sette på varmen og holde gjesten med selskap mens maten nesten lager seg selv.

Anonymkode: e551a...e5e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er vant til at ribba ble stekt lillejulaften. På julaften ble den delt i biter og lagt i form i sammen med medisterkaker og så inn i stekeovnen. Sprø skorpe på alle sider av ribba. 

Anonymkode: fa2cb...a84

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...