Brunhilde Skrevet tirsdag kl 20:26 #21 Del Skrevet tirsdag kl 20:26 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Men da kan du jo ikke varme opp en tredje gang? Det er jo greit om man skal ha ribba til pålegg. Men vi lager nok til å lage juletapas og steambuns med ribbe i tillegg. Anonymkode: 5f37c...d55 Hvis du vet at du har mer enn nok, så er det jo bare å ta av før den varmes til julaften. Så har man til både juletapas og steambuns. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 20:46 #22 Del Skrevet tirsdag kl 20:46 Finn deg en oppskift du har trua på og test den noen dager/uker på forhånd. Da vet du hvor mye jobb det er og kan planlegge ut i fra det. Går alltid lettere med ting du har gjort en gang før, og sjansen for å mislykkes er også mindre. Øvelse gjør mester. I stedet for å kjøpe ferdig stekt ribbe kan du jo steke den ferdig selv hjemme på forhånd også. Selvgjort er velgjort, vet du. 🙂 Det går også an å forberede mye til denne middagen slik at det er raskt å få ferdig på selve dagen. Hvis alt som skal kokes og stekes står ferdig i kjøleskapet i sine gryter, panner og skåler, er det jo bare å ta det fram, sette på varmen og holde gjesten med selskap mens maten nesten lager seg selv. Anonymkode: e551a...e5e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 20:52 #23 Del Skrevet tirsdag kl 20:52 Jeg er vant til at ribba ble stekt lillejulaften. På julaften ble den delt i biter og lagt i form i sammen med medisterkaker og så inn i stekeovnen. Sprø skorpe på alle sider av ribba. Anonymkode: fa2cb...a84 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå