AnonymBruker Skrevet i går, 14:52 #1 Del Skrevet i går, 14:52 Brukte opp meierismøret i deigen og har kun brelett. Kan jeg bruke dette som smøret som skal brukes i fyllet? Noen andre som har prøvd og merket forskjell? Anonymkode: 4b7bc...cdd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 14:59 #2 Del Skrevet i går, 14:59 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Brukte opp meierismøret i deigen og har kun brelett. Kan jeg bruke dette som smøret som skal brukes i fyllet? Noen andre som har prøvd og merket forskjell? Anonymkode: 4b7bc...cdd 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 Anonymkode: a9580...88e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:02 #3 Del Skrevet i går, 15:02 Bruker det nesten hver gang faktisk. Foretrekker det nesten. Anonymkode: a1b50...fb2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:05 #4 Del Skrevet i går, 15:05 Banner du i kirka, så kan du bruke Brelett i kanelbolla? Anonymkode: ab109...dc0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stor pike Skrevet i går, 15:05 #5 Del Skrevet i går, 15:05 Brelett er ikke smør, det er margarin. Bremykt derimot er brukelig. 3 1 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:08 #6 Del Skrevet i går, 15:08 Om man merker forskjell? Ja, alle med velfungerende smaksløker kjenner forskjellen. Anonymkode: b3953...6eb 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:12 #7 Del Skrevet i går, 15:12 Ingen burde bruke margarin til noe som helst, ikke ha det i hus heller. 🤢 Anonymkode: 57dc2...2af 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet i går, 16:47 #8 Del Skrevet i går, 16:47 Jeg har brukt Smørelett i kanelbollefyllet. Annet lettmargarin. Gikk helt fint. Var det jeg hadde og ikke til gjester. Bruker vanligvis Smøremyk i sånt, siden den er fetere, men har normalt ikke det i hus og da blir det lettmargarin. Det er en del vann i de, så det er minuset. En kan bruke olje også, men ikke prøvd det selv, men sett oppskrifter med olje i fyllet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 16:55 #9 Del Skrevet i går, 16:55 Pleier å bruke det smøret jeg har jeg! Stort sett er det Olivero Så går sikkert fint trådstarter! Anonymkode: 00ef4...1d8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-jk- Skrevet i går, 17:01 #10 Del Skrevet i går, 17:01 AnonymBruker skrev (1 time siden): Ingen burde bruke margarin til noe som helst, ikke ha det i hus heller. 🤢 Anonymkode: 57dc2...2af Hvorfor ikke? Hva skal jeg da bruke på grøten? Liker ikke smaken av meierismør. Og Helsedirektoratet anbefaler margarin fremfor meierismør. Jeg stoler nok mer på de enn en tilfeldig AB på KG. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 17:02 #11 Del Skrevet i går, 17:02 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Pleier å bruke det smøret jeg har jeg! Stort sett er det Olivero Anonymkode: 00ef4...1d8 Olivero er margarin, ikke smør. Anonymkode: b3953...6eb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 17:15 #12 Del Skrevet i går, 17:15 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Brukte opp meierismøret i deigen og har kun brelett. Kan jeg bruke dette som smøret som skal brukes i fyllet? Noen andre som har prøvd og merket forskjell? Anonymkode: 4b7bc...cdd Det er ingenting som slår smaken av meierismør i kanelboller. Men hadde valget stått mellom brelett og vanlig margarin ville det blitt brelett. Anonymkode: 9ab3a...7d7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23 timer siden #13 Del Skrevet 23 timer siden Daisy-love skrev (1 time siden): Jeg har brukt Smørelett i kanelbollefyllet. Annet lettmargarin. Gikk helt fint. Var det jeg hadde og ikke til gjester. Bruker vanligvis Smøremyk i sånt, siden den er fetere, men har normalt ikke det i hus og da blir det lettmargarin. Det er en del vann i de, så det er minuset. En kan bruke olje også, men ikke prøvd det selv, men sett oppskrifter med olje i fyllet. For meg er det minuset stort nok til at jeg heller hadde bakt noe annet. Lettmargarin bløter opp bakverket på en måte som gjør det lite appetittlig for meg. Anonymkode: 36cff...27d 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23 timer siden #14 Del Skrevet 23 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Olivero er margarin, ikke smør. Anonymkode: b3953...6eb omg , krise, ring politi og sykhus og få meg buret inne...... Anonymkode: 00ef4...1d8 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 22 timer siden #15 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (20 minutter siden): For meg er det minuset stort nok til at jeg heller hadde bakt noe annet. Lettmargarin bløter opp bakverket på en måte som gjør det lite appetittlig for meg. Anonymkode: 36cff...27d Er ingen krise her, men det kan selvsagt variere både fra lettmargarin til lettmargarin og fra person til person. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #16 Del Skrevet 22 timer siden Siden jeg ikke liker kaker bakt med smør, gir jeg et klart ja til vruk av margarin. Anonymkode: 5ac2f...454 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21 timer siden #17 Del Skrevet 21 timer siden Absolutt ikke. Det ville vært en abomination. Anonymkode: 876e9...bb0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stor pike Skrevet 20 timer siden #18 Del Skrevet 20 timer siden AnonymBruker skrev (3 timer siden): Olivero er margarin, ikke smør. Anonymkode: b3953...6eb Det er smør i Olivero. Jeg takler ikke margarin, men liker Olivero. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #19 Del Skrevet 20 timer siden Jeg bruker melange istedet for meierismør. Brelett ville jeg ikke brukt, for meg har det alt for salt smak til søt bakst. Anonymkode: 8df09...763 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 20 timer siden #20 Del Skrevet 20 timer siden (endret) AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Jeg bruker melange istedet for meierismør. Brelett ville jeg ikke brukt, for meg har det alt for salt smak til søt bakst. Anonymkode: 8df09...763 Interessant. Er betraktelig mer salt i vanlig Melange enn både meierismør og Brelett. Ikke alltid det smaker så salt som det er da, det varierer jo. Endret 20 timer siden av Daisy-love Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå