Gå til innhold

Bruke brelett i kanelboller?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Brukte opp meierismøret i deigen og har kun brelett. Kan jeg bruke dette som smøret som skal brukes i fyllet? Noen andre som har prøvd og merket forskjell?

Anonymkode: 4b7bc...cdd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Brukte opp meierismøret i deigen og har kun brelett. Kan jeg bruke dette som smøret som skal brukes i fyllet? Noen andre som har prøvd og merket forskjell?

Anonymkode: 4b7bc...cdd

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

Anonymkode: a9580...88e

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker det nesten hver gang faktisk. Foretrekker det nesten.

Anonymkode: a1b50...fb2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Banner du i kirka, så kan du bruke Brelett i kanelbolla?

Anonymkode: ab109...dc0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brelett er ikke smør, det er margarin. Bremykt derimot er brukelig. 

  • Liker 3
  • Hjerte 1
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om man merker forskjell? Ja, alle med velfungerende smaksløker kjenner forskjellen.

Anonymkode: b3953...6eb

  • Liker 1
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingen burde bruke margarin til noe som helst, ikke ha det i hus heller. 🤢

Anonymkode: 57dc2...2af

  • Liker 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har brukt Smørelett i kanelbollefyllet. Annet lettmargarin. Gikk helt fint. Var det jeg hadde og ikke til gjester. Bruker vanligvis Smøremyk i sånt, siden den er fetere, men har normalt ikke det i hus og da blir det lettmargarin. Det er en del vann i de, så det er minuset. En kan bruke olje også, men ikke prøvd det selv, men sett oppskrifter med olje i fyllet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pleier å bruke det smøret jeg har jeg! Stort sett er det Olivero

 

Så går sikkert fint trådstarter! 

Anonymkode: 00ef4...1d8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Ingen burde bruke margarin til noe som helst, ikke ha det i hus heller. 🤢

Anonymkode: 57dc2...2af

Hvorfor ikke? Hva skal jeg da bruke på grøten? Liker ikke smaken av meierismør. 

Og Helsedirektoratet anbefaler margarin fremfor meierismør. Jeg stoler nok mer på de enn en tilfeldig AB på KG. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Pleier å bruke det smøret jeg har jeg! Stort sett er det Olivero

Anonymkode: 00ef4...1d8

Olivero er margarin, ikke smør.

Anonymkode: b3953...6eb

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Brukte opp meierismøret i deigen og har kun brelett. Kan jeg bruke dette som smøret som skal brukes i fyllet? Noen andre som har prøvd og merket forskjell?

Anonymkode: 4b7bc...cdd

Det er ingenting som slår smaken av meierismør i kanelboller. Men hadde valget stått mellom brelett og vanlig margarin ville det blitt brelett.

Anonymkode: 9ab3a...7d7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Daisy-love skrev (1 time siden):

Jeg har brukt Smørelett i kanelbollefyllet. Annet lettmargarin. Gikk helt fint. Var det jeg hadde og ikke til gjester. Bruker vanligvis Smøremyk i sånt, siden den er fetere, men har normalt ikke det i hus og da blir det lettmargarin. Det er en del vann i de, så det er minuset. En kan bruke olje også, men ikke prøvd det selv, men sett oppskrifter med olje i fyllet. 

For meg er det minuset stort nok til at jeg heller hadde bakt noe annet. Lettmargarin bløter opp bakverket på en måte som gjør det lite appetittlig for meg. 

Anonymkode: 36cff...27d

  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Olivero er margarin, ikke smør.

Anonymkode: b3953...6eb

omg , krise, ring politi og sykhus og få meg buret inne......

Movie gif. Robert Downey Jr. as Tony Stark in Iron Man has his arms crossed and he rolls his eyes dramatically.

 

Anonymkode: 00ef4...1d8

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (20 minutter siden):

For meg er det minuset stort nok til at jeg heller hadde bakt noe annet. Lettmargarin bløter opp bakverket på en måte som gjør det lite appetittlig for meg. 

Anonymkode: 36cff...27d

Er ingen krise her, men det kan selvsagt variere både fra lettmargarin til lettmargarin og fra person til person. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden jeg ikke liker kaker bakt med smør, gir jeg et klart ja til vruk av margarin. 

Anonymkode: 5ac2f...454

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Absolutt ikke. Det ville vært en abomination. 

Anonymkode: 876e9...bb0

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Olivero er margarin, ikke smør.

Anonymkode: b3953...6eb

Det er smør i Olivero. Jeg takler ikke margarin, men liker Olivero. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker melange istedet for meierismør. Brelett ville jeg ikke brukt, for meg har det alt for salt smak til søt bakst.

Anonymkode: 8df09...763

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Jeg bruker melange istedet for meierismør. Brelett ville jeg ikke brukt, for meg har det alt for salt smak til søt bakst.

Anonymkode: 8df09...763

Interessant. Er betraktelig mer salt i vanlig Melange enn både meierismør og Brelett. Ikke alltid det smaker så salt som det er da, det varierer jo.

Endret av Daisy-love
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...