AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #1 Del Skrevet 17. oktober 2024 Hva synes dere er best og hvorfor? Merker dere forskjell? Anonymkode: 3a755...846 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #2 Del Skrevet 17. oktober 2024 Elsker begge deler! Nam! Anonymkode: 4abc3...42f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #3 Del Skrevet 17. oktober 2024 Merker ikke forskjell på smak, men på koketid 😄 Men skyll risen før du koker den, det merker jeg forskjell på. Anonymkode: 5a974...0bb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #4 Del Skrevet 17. oktober 2024 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Merker ikke forskjell på smak, men på koketid 😄 Men skyll risen før du koker den, det merker jeg forskjell på. Anonymkode: 5a974...0bb Hvorfor skal jeg skylle ris? Anonymkode: 3a755...846 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #5 Del Skrevet 17. oktober 2024 Hurtigris er helt grusomt, vassen og smakløs… Anonymkode: 478bd...6e4 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #6 Del Skrevet 17. oktober 2024 Ris er ris. Anonymkode: fb50c...909 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #7 Del Skrevet 17. oktober 2024 AnonymBruker skrev (36 minutter siden): Hvorfor skal jeg skylle ris? Anonymkode: 3a755...846 https://www.dagens.no/livsstil/mange-gjoer-denne-vanlige-feilen-gjoer-aldri-dette-naar-du-koker-ris Anonymkode: f4aa7...3c4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #8 Del Skrevet 17. oktober 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): https://www.dagens.no/livsstil/mange-gjoer-denne-vanlige-feilen-gjoer-aldri-dette-naar-du-koker-ris Anonymkode: f4aa7...3c4 Smaker godt hver gang jeg lager Anonymkode: 3a755...846 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2024 #9 Del Skrevet 17. oktober 2024 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Ris er ris. Anonymkode: fb50c...909 Vanlig ja Anonymkode: 3a755...846 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 18. oktober 2024 #10 Del Skrevet 18. oktober 2024 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hurtigris er helt grusomt, vassen og smakløs… Anonymkode: 478bd...6e4 Ja, den har en merkelig konsistens, syns jeg. Og smak. AnonymBruker skrev (4 timer siden): Ris er ris. Anonymkode: fb50c...909 Nei, det er det altså ikke. Jeg bruker langkornet middagsris til hverdagsmat som fisk, koteletter eller annen norsk mat. Ekstra langkornet basmatiris når jeg tar meg tid til å lage indisk fra bunnen og jasminris når jeg lager mer thai, japansk eller kinesiskinspirert mat. Og ja, jeg vasker alltid risen før jeg koker den. Det har bare blitt en vane og jeg syns den blir bedre enn ris som ikke er vasket, men det kan være innbildning for alt jeg vet. Tar meg uansett ikke lange tiden, så jeg fortsetter med det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hateridioter Skrevet 18. oktober 2024 #11 Del Skrevet 18. oktober 2024 Hurtigris er ikke godt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2024 #12 Del Skrevet 18. oktober 2024 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Hva synes dere er best og hvorfor? Merker dere forskjell? Anonymkode: 3a755...846 Jeg lar heller være å spise ris enn å spise hurtigris. Anonymkode: 9f5f0...271 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2024 #13 Del Skrevet 18. oktober 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg lar heller være å spise ris enn å spise hurtigris. Anonymkode: 9f5f0...271 Hvorfor? Anonymkode: 3a755...846 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2024 #14 Del Skrevet 18. oktober 2024 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Hva synes dere er best og hvorfor? Merker dere forskjell? Anonymkode: 3a755...846 Hurtigris smaker frysetørret og vassent høgg. Jeg spiser kun jasminris, til nøds basmatiris. Den kokes i riskoker og dampes godt av slik at den blir perfekt. HATER ris som ikke er riktig kokt. Og hurtigris kan vel knapt kalles ris. Anonymkode: 2a3bf...0f3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2024 #15 Del Skrevet 18. oktober 2024 Jasminris er den beste! Anonymkode: 043d5...b52 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2024 #16 Del Skrevet 18. oktober 2024 Hurtigris er virkelig ikke noe godt, vassent og smakløst. Jeg foretrekker veldig langkornet basmati, skylt først og deretter frest litt i en gryte med litt olje. Deretter hiver jeg oppi vann og salt og koker risen. Anonymkode: f8556...7db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jukkapalme Skrevet 19. oktober 2024 #17 Del Skrevet 19. oktober 2024 Liker best basmatiris og jasminris er en god nr 2. Hurtigris har jeg ikke smakt på mange år, så husker helt ærlig ikke hvordan det smaker. Men er sikkert helt ok Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 19. oktober 2024 #18 Del Skrevet 19. oktober 2024 jukkapalme skrev (16 minutter siden): Liker best basmatiris og jasminris er en god nr 2. Hurtigris har jeg ikke smakt på mange år, så husker helt ærlig ikke hvordan det smaker. Men er sikkert helt ok Nesten helt enig, men jeg setter jasminrisen øverst og basmati som nummer to. Hurtigris må det være noe sånt som 40 år siden jeg spiste sist – men har man det virkelig så travelt at man ikke kan bruke et kvarter på å koke ris? Det er ikke mange minutter å spare på hurtigvarianten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2024 #19 Del Skrevet 19. oktober 2024 Jeg liker best uncle bens langkornet ris. Anonymkode: 3a755...846 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jukkapalme Skrevet 19. oktober 2024 #20 Del Skrevet 19. oktober 2024 Pawn Hearts skrev (9 minutter siden): Nesten helt enig, men jeg setter jasminrisen øverst og basmati som nummer to. Hurtigris må det være noe sånt som 40 år siden jeg spiste sist – men har man det virkelig så travelt at man ikke kan bruke et kvarter på å koke ris? Det er ikke mange minutter å spare på hurtigvarianten. Sikkert 30 + år siden jeg har smakt det også. Har ikke smakt det siden jeg var barn/tenåring, derfor jeg ikke husker smaken. Helt enig, har man det så travelt at man ikke rekker å koke ordentlig ris hadde jeg heller laget noe annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå