Gå til innhold

Én middagsrett dere lager oftest hos dere


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvilken?

Inkluder ingrediensene, og gjerne hvem husholdningen består av.

Anonymkode: 810db...1bd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Må tenke meg nøye om hva vi spiser mest, da vi spiser så mye forskjellig. 

Tror kanskje vi spiser taco mest fordi det spiser vi stort sett hver helg. Helt vanlig taco, men mango er blitt obligatorisk hos oss til tacoen da. Andreplassen står nok mellom ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og potet, eller bacalao.

Vi er to voksne.

Anonymkode: 56362...1e0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tandoori fra Toro , er en rød eske hvor man bare legger til kylling , noe av det ungene liker best 🙈

Anonymkode: da041...d75

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det nok mest elgbiff. Fort 2 ganger i uka med forskjellig tilbehør.

Eks biff, potet, saus og grønsaker, eller biff, ris og salat.

2 voksene og 2 ungdommer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

To voksne her, lager ofte ovnsbakt laks , med mango og avokadosalsa, serveres med ris til.

Ellers går det ofte i diverse pastaretter, fks kremet pasta med salsiccia og sopp, eller pasta med chorizo.

Anonymkode: ecba6...157

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Taco. Fiskekaker. Løvbiff. Laks. Grønnsakssuppe med suppeboller, burger, pizza. 

Anonymkode: 0114f...e27

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

To voksne og fire barn. Risengrynsgrøt med spekemat hver lørdag. Pannestekt torsk nesten hver uke. Serveres med poteter og varierende grønnsaker.

Anonymkode: 8d789...910

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det vi lager oftest er nachos, siden vi har det (nesten) hver fredag. To voksne og tre barn på 11, 13 og 15. Da bruker vi hjemmelaget pulled pork eller pulled chicken, dvs kjøtt som er langtidsstekt til det kan dras fra hverandre. Det blander jeg med salt, pepper, brunt sukker og en hjemmelaget paprikasalsa laget av bakte grønne paprika som er most i blender med salt, pepper, masse jalapeños, koriander og litt sitronsaft. Jeg lager mye om gangen og fryser ned i porsjoner siden dette er litt tidkrevende. Nachochips utover et stekebrett, på med kjøtt og revet ost og grilles i ovnen. Tilbehør er rømme, guacamole og pico de gallo. 

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her går det en del i pasta og hjemmelaget kjøttsaus. Ellers er jeg veldig glad i suppelapskaus.

Bor alene og lager stort sett bare lettvinte middager.

Anonymkode: 8bade...fe6

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går mye i kylling og ris, spesielt med basilikum- og soyasaus. Har ulike salater ved siden av. Jeg eeelsker vanlig stekt laks med rotgrønnsaker og rømme. Men det blir ofte pokebowl med laks istedet da det ikke er så tungt, har avokado, ris, mango, granateple, agurk og slikt oppi den.

Anonymkode: 59541...a11

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rød (tomatisert) fiskesuppe med masse grønnsaker og reker. Den får litt festpreg på grunn av reker, vin og safran. Ellers har vi som regel en omelettmiddag i uka. I dag skal vi ha en kjøttfri variant med soltørka tomat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Taco stort sett hver fredag. Veldig vanlig variant med santa Maria krydder, saus osv, og div salat. 
Tagliatelle med kjøttboller og pastasaus. 
Ovnsbakt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker. 
Kyllingfilet med chips og grønnsaker. 

To voksne og to barn i skolealder. 

Anonymkode: 36b54...6ff

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kyllinglår med olivenolje paprikakrydder, gurkemeie og salt. Grønnsaker, gulrot, brokkoli, blomkål og erter. Quinoa.

2 voksne og 1 barn på 5 år. 

Anonymkode: 401f8...953

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Chicken Tikka Masala som jeg lager fra bunnen av. Lager en diger gryte hver gang siden den er fin å fryse ned. Spises med ris og Peshawari nan som jeg halvsteker på takke, fryser ned og steker ferdig i airfryer når de skal spises.

En voksen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er glad i å lage mat. Og forskjellig mat. Men jeg skal ærlig innrømme at når tiden er knapt og jeg ikke har tid til å finne på noe nytt så går det jo i det samme gamle liksom. Er mye kylling her. Tilbereder det på forskjellige måter. Vi er glad i tai mat da. 

Anonymkode: a7929...209

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kylling chop suy. Kyllinglårfilet, brokkoli, gulrot, paprika, purre, ferdig-saus og ris.

Anonymkode: ccb26...55b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kylling(filet eller vinger/klubber) med grønnsaksris eller ovnsbakte grønnsaker/poteter. 

Anonymkode: 267c5...a12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Én som det er nevnt i tittel er (som folk overser glatt!) Kylling tandori.

Kyllingfilet, tandori krydder fra glass. Gulerøtter, rødløk, paprika, vårløk kuttet slik man vil ha det. Crème fraiche, eller om man vil bruke fløte, eller feks gryr sine produkter går det også. 

Tilbehør, veksler mellom ris av ulike typer, bulgur, couscous, gryn, eller en salat. 

2voksne 1 barn. 

Anonymkode: 71d03...494

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...