AnonymBruker Skrevet 1. oktober #21 Del Skrevet 1. oktober Du bør droppe Jarlsberg og Ridderost. De er mer hverdagsoster, gå heller for Chaumes, Morbier og eventuelt chevre. Anonymkode: ebc90...84d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. oktober #22 Del Skrevet 1. oktober Må huske på at ikke alle er drevne på ost og kjeks, og mange foretrekker mer "vanlige" oster. Jeg ville hatt en kombinasjon av de vanlige ostene, og så noen mer spesielle, så er der noe for alle. Det er kommet en del gode små knekkebrød med ulike smakstilsetninger, for eksempel Røros Knekks med mandler og honning, sånt kan være gøy å ta med i tillegg til kjeksene. Anonymkode: e5285...58c 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober #23 Del Skrevet 2. oktober AnonymBruker skrev (19 timer siden): Jeg skal ha med ost og kjeks til en sammenkomst. Tenker Ridderost,Jarlsberg,Brie og en blåmuggost. Er ikke så glad i blåmugg selv,så vet ikke hva som er ok.. Også et par kremoster da,og druer. Så en valnøtt/honningblanding i butikken som så god ut,så tenkte å ta med det også. Og tre forskjellige typer kjeks. Høres det greit ut,eller mangler det noe? Anonymkode: f5fec...e3a Ville tatt med ripsgele og en søt marmelade. Pepperkake til blåmuggosten og litt mer frukt. Anonymkode: 3b5da...4ba 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
C8H10N4O2 Skrevet 3. oktober #24 Del Skrevet 3. oktober Ølsirup er veldig godt til blandt andre Kraftkar. Du kan kjøpe ferdig, eller koke selv. Min personlige favoritt blåmuggost er Blue Castello, og er kanskje en mildere start for noen som ikke er veldig vant med blåoster. Av kremost hadde jeg satt pris på for eksempel Castello sin med pepper. Den er liksom et lite hakk over Tine sin kremost. Det er og ganske enkelt å lage fetaostkrem 😄 Den enkleste varianten er å bruke terninger i olje. Bare kjør sammen hele glasset/begeret med olje og alt, med stavmikser. Alternativt et stykke naturell feta og en liten dæsj rømme for en litt løsere konsistens. Her er det godt med grovhakkede grønne oliven, sylta hvitløk, og rødløk som blandes inn til slutt. Er ikke sikker på om denne er å få tak i over hele landet, men hvis du får tak i ost fra Skarbø Gard, så er disse veldig gode. Carmen er min favoritt, og passer godt med ølsirup. Crème Chéri kan være et litt søtt tilskudd, og Taffelost en liten bonus. Personlig er jeg veldig glad i (alkoholfri) rosèvin til ost. (Og ja, jeg fikk lyst på ost og kjeks til helga av denne tråden 😂) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå