AnonymBruker Skrevet 19. juli 2024 #21 Skrevet 19. juli 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvofor lager dere ikke lassagne fra bunnen av…? Anonymkode: 2b9d3...88f La oss gå en tur ned til bekken og vaske klærne og slå gresset med ljåen i samme slengen 🤨 hold det til tema Anonymkode: c560c...ef8 6
AnAngel Skrevet 19. juli 2024 #22 Skrevet 19. juli 2024 Enig med TS, tar alltid mindre væske enn oppgitt, ca 3-4 dl mindre. Sikkert smak og behag da
Frøkenfryden Skrevet 19. juli 2024 #23 Skrevet 19. juli 2024 Bruker det som står. Det blir bra, syns jeg, men viktig at den hviler etter steking.
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2024 #24 Skrevet 20. juli 2024 Veldig enig med den som sa at hviletid etter steking er viktig. Både for Toro og hjemmelaget. Anonymkode: 29c77...f2b
Brunhilde Skrevet 20. juli 2024 #25 Skrevet 20. juli 2024 AnonymBruker skrev (12 timer siden): Hvofor lager dere ikke lassagne fra bunnen av…? Anonymkode: 2b9d3...88f Hvem sier at de ikke gjør det? Det er ikke alltid "enten eller", av og til er det "både og". 😉 Jeg bruker også mindre væske i Toro lasagne, syns den blir for tynn ellers, selv om jeg lar den stå en stund før servering. 1
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2024 #26 Skrevet 21. juli 2024 Jeg bruker mer melk og mindre vann enn det står på pakken til totalt 8 dl (mot totalt 8.5dl på pakken) og lar gjerne sausen putre lengre enn pakken sier. Lar den som oftest hvile 5-10 minutter etter jeg tar den ut. Anonymkode: 16c82...462
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2024 #27 Skrevet 21. juli 2024 Bruker angitt mengde,men er nøye på hviletiden,som flere her skriver. Det er en grunn til at den skal hvile! Gjør det med hjemmelaget også. Anonymkode: 739e0...f5b
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2024 #28 Skrevet 21. juli 2024 Synes Toro sin lasagne er utmerket. Det er en voldsom jobb å lage selv - noe jeg har gjort, og er usikker på om restultatet står i forhold til innstasen. Ellers syness jeg lasagne skal være litt flytende og jeg ville ikke brukt mindre mengde væske enn det som er angitt. Anonymkode: 99ce6...253 1
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2024 #29 Skrevet 21. juli 2024 AnonymBruker skrev (På 19.7.2024 den 19.36): Hvofor lager dere ikke lassagne fra bunnen av…? Anonymkode: 2b9d3...88f Hvorfor skriver du ikke lasagne riktig? Anonymkode: 739e0...f5b 2 1 2
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2024 #30 Skrevet 23. juli 2024 Jeg bruker like mye væske i den, men har i dobbelt så mange pastaplater😅 Synes det er alt for lite pasta. Da blir det passelig😊 Anonymkode: b4421...4b6 1
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2024 #31 Skrevet 23. juli 2024 Bruker det som er oppgitt, men koker sausen i 3-4 minutter. Også lar den stå og hvile i de oppgitte 5 minuttene etter den er stekt. Blir perfekt etter min smak. Anonymkode: 7e75d...b70
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå