Mitzi Skrevet 16. februar 2006 #1 Del Skrevet 16. februar 2006 Jeg har en frossen høne som jeg skal koke kraft på. Kan jeg slenge den oppi kjelen som den er, eller bør den tines først? Vil kvaliteten forringes veldig om jeg koker den frossen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 16. februar 2006 #2 Del Skrevet 16. februar 2006 Ville i utgangspunktet tint den, legg den en stund i kaldt vann. En høne blir halvtint på en halvtime og så kok den opp på svak varme, og la den trekke. Høne er i utgangspunktet så seigt at den trenger laaang koketid. Bruker å beregne minst 2 timer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå