Gjest dobbelx Skrevet 15. februar 2006 #1 Del Skrevet 15. februar 2006 Lurer på hvordan rødvinen skal være når den skal serveres? Kald fra kjøleskap eller romtemperert? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 15. februar 2006 #2 Del Skrevet 15. februar 2006 En mellomting, dvs. 15-18 grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blackjack Skrevet 15. februar 2006 #3 Del Skrevet 15. februar 2006 Sett den i vinduskarmen! (ikke hvis det er ovn under selvfølgelig) Da pleier den å bli ganske så passe, iallefall hvis det er like kaldt hos deg som hos meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå