AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #1 Skrevet 13. juni 2024 gikk nettopp tom for Gastromat (det herlige krydder) jeg personlig synes dette krydderet er utrolig digg. men hva synes feinschmeckerne om krydderet?? Anonymkode: 626d1...ca1 1 3
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #2 Skrevet 13. juni 2024 Kastet en boks for noen uker siden. Fikk den i innflytningsgave i 2016, brukt en gang... Anonymkode: 17a5c...79a 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #3 Skrevet 13. juni 2024 Tror jeg har en i skapet, men er usikker. Kanskje jeg skal sjekke og ta den frem i helgen 🤔 Anonymkode: da7b7...0e5
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #4 Skrevet 13. juni 2024 Gastromat er vårt viktigste krydder. Brukes til veldig mye, fordi det er utrolig godt. Jeg gruer meg til de endrer boksen, noen blir sikkert krenket av den blide tannløse munken. Anonymkode: 45884...7b6 4
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #5 Skrevet 13. juni 2024 Har det ikke i hus. Brukte det i barndommen da vi lagde pizza. Nå bruker jeg ren msg. Anonymkode: 6cf26...577 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #6 Skrevet 13. juni 2024 Liker ikke, stygt bilde og Anonymkode: 53cde...ba6
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #7 Skrevet 13. juni 2024 Gastromat (eller aromat for min del) er som kvinneguiden for meg. Noe jeg liker som jeg skammer meg over 😆😆 Anonymkode: 18e03...3bb 6
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #10 Skrevet 13. juni 2024 kvinneguide skrev (2 minutter siden): Hva er det for noe? En slags kryddermiks? https://gastromat.no/krydderet/ Anonymkode: 6cf26...577
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #11 Skrevet 13. juni 2024 Ikke-eksisterende. Finnes da krydder som er SÅ mye bedre å bruke til ulike formål. Gastromat er overvurdert Anonymkode: 0d560...379 3
Queen19 Skrevet 13. juni 2024 #12 Skrevet 13. juni 2024 Bruker den aldri i matlaging, men syns det er sykt digg å ha på brødskiver med feks gulost eller kokt egg. 1
kvinneguide Skrevet 13. juni 2024 #13 Skrevet 13. juni 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): https://gastromat.no/krydderet/ Anonymkode: 6cf26...577 Salt purre og hvitløk med andre ord? Og noe som forsterker denne smaken🤔 Gjær, smaksforsterker og fett, det hører ikke hjemme i krydder. Smaksforsterker i krydder, fordi det nesten ikke er krydder i krydderet! Hørt noe så dumt. 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #14 Skrevet 13. juni 2024 Det er Ikke et krydder jeg føler for å bruke, så det har jeg aldri hatt i hus. Bestemoren min brukte det en del, men hjemme hos oss var det ikke særlig i bruk, vi hadde nok en boks fra tid til annen, men den overskred sikkert holdbarhetsdatoen med mange år hver gang vi hadde en boks. Mannen min har imidlertid en svakhet for slike blandingskrydder med mye rart i, så det hender vi har både aromat og diverse grillkrydder, meh han lager minimalt med mat selv, så de går stort sett i søpla etter en stund. Han får beskjed om å droppe å kjøpe slikt, men så går det stund også får han et svakt øyeblikk i butikken og snapper med seg en boks igjen. Anonymkode: 514be...890
Minerwa Skrevet 13. juni 2024 #15 Skrevet 13. juni 2024 Gastromat og Aromat brukes jevnlig hos oss . Samme hvilket, men ett av dem må være i hus. 1
Sneips Skrevet 13. juni 2024 #16 Skrevet 13. juni 2024 Elsker den og driter i kritikken 😂 Vi får i oss mye rart gjennom maten - fisk er jo full i gift f.eks! Den lille mengden fett ekstra jeg måtte få via krydderet tror jeg ikke blir spikeren i kista 😅 Bruker det konsekvent på speilegg, topper pastaen med det hvis jeg ikke synes jeg har truffet helt med sausen, MÅ ha det på toast, bruker det alltid på hvitost hvis jeg har ost og skinke på skiven og liker det veldig godt på hjemmelagede potetbåter. 1 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #17 Skrevet 13. juni 2024 Vi bruker gastromat til det meste. Har også grillkrydderet deres som er nydelig å bruke i marinade☺️ Anonymkode: b04b3...47c 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #18 Skrevet 13. juni 2024 Jeg har aldri kjøpt det selv, men har smakt det på frossenpizza hos noen andre. Helt ok krydder på sånt, men hva annet bruker dere krydderet til? Anonymkode: 454f7...c69
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #19 Skrevet 13. juni 2024 Har ikke hatt det i hus siden kollektivtiden når jeg var student. Det finnes så mye gode og skikkelige krydder, da bruker jeg ikke sånt ræl. Må faktisk si at det er en av svært få ingredienser jeg rynker på nesen over at folk bruker. Til og med piffi og grillkrydder kommer høyt på listen ifht det skvipet der. Anonymkode: e1386...a81
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #20 Skrevet 13. juni 2024 Aldri kjøpt det. Men bruker hvitløkssalt, er ikke det ganske likt? Anonymkode: 7b2e8...e87
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå