Gjest Janna Skrevet 12. november 2002 #1 Del Skrevet 12. november 2002 www.godfisk.no Nam nam nam Fant mange fine oppskrifter her! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frøken Dings Skrevet 13. november 2002 #2 Del Skrevet 13. november 2002 Takk for tipset. Er litt lei av de gode gamle fiskeoppskriftene mine nå, så det passet bra! Prøvd noen eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
melis Skrevet 13. november 2002 #3 Del Skrevet 13. november 2002 Takk for tipset! Trenger litt spennende fiskeoppskrifter. Er lei av det samme gamle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mette Skrevet 13. november 2002 #4 Del Skrevet 13. november 2002 Takk for tipset alltid kjekt med nye ideer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Janna Skrevet 13. november 2002 #5 Del Skrevet 13. november 2002 Har ikke prøvd noen- enda. Men skal!! Absolutt. Igår hadde vi pannestekt laksefilèt med mandelpoteter og brokkoli- det sto ikke der inne men fikk inspirasjon til fiskemiddag ved å titte på den siden! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest KATTAstrofe Skrevet 14. november 2002 #6 Del Skrevet 14. november 2002 Til syvende og sist så finner alle ut at det ikke fins noe bedre enn stekt sei, med poteter, rømme og løk :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 14. november 2002 #7 Del Skrevet 14. november 2002 Fisk er desidert best ja, men jeg holder en finger på kokt fisk. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest KATTAstrofe Skrevet 14. november 2002 #8 Del Skrevet 14. november 2002 Ja, kokt nystråla torsk rett fra lofothavet... *vann i munnen* Må vel hjem til Lofoten snart! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 14. november 2002 #9 Del Skrevet 14. november 2002 Min favoritt er ovnsbakt laks eller ørret. Legges i ildfast form. ha litt olje og sitronsaft i i formen strø salt og pepper på fisken i lag med masse gressløk. Stek ved 200 C til fisken løsner fra benet ca 15-20 min. Pleier å servere det tradisjonelt med agurksalat og kokt potet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå