Christine12345678 Skrevet 12. mai #1 Del Skrevet 12. mai Hei, vil så gjerne bake en pavlovakake til 17.mai, og har aldri bakt det før, men problemet er at de fleste oppskriftene sier over- og undervarme. Men over- og undervarmen er ikke slik den skal på stekeovnen hjemme, den varmer bare fra en side, så vi må steke alt på varmluft. Har det noe å si for kaken? Kan man steke på varmluft? Hvor lenge og hvor i ovnen må den stå? Planlegger å bake en firkantet kake på stekebrett da den skal mette en del munner. Setter virkelig pris på all tips her! 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. mai #2 Del Skrevet 12. mai Ja, det går fint. Bare google marengs + varmluft så går du opp gode oppskrifter 😊 Anonymkode: a4e57...172 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå