Gå til innhold

Eggehvitter


Latee

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pavlova:

4 eggehviter stivpiskes. Visp gradvis inn 220 g sukker. Tegn en 20 cm sirkel på bakepapir på stekebrett og bre marengsen innenfor sirkelen. Stek ved 120 grader i 1½ time. Slå av ovnen og la pavlovaen avkjøles i ovnen med døren på gløtt. Rett før servering legger du den på fat, brer over pisket fløte og pynter med forskjellige frukt og bær. Nydelig og lett dessert!

Eller en fyldig sjokolademousse:

Smelt 300 g mørk sjokolade i 3 dl kremfløte. Ta av varmen og avkjøl litt. Stivpisk 4 eggehviter og visp gradvis inn ½ kopp sukker. Vend inn i sjokoladeblandingen. Visp ½ kopp kremfløte til krem og vend inn til slutt. Hell i porsjonsformer (8 porsjoner) og sett kaldt flere timer eller helst over natten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...