Gjest Gjesta Skrevet 10. februar 2006 #1 Del Skrevet 10. februar 2006 Hei matdamer! Har dere noen tips til enkel pizza med pitabrødbunn? Trenger litt enkel lørdagsmat til 2 voksne og 2 barn. Blir det godt med pitabunn? Hva slags fyll? Hvor lenge i ovnen, hvor varm ovn? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 10. februar 2006 #2 Del Skrevet 10. februar 2006 Funker bra med pitabrød-pizza! Pleier å ha på ferdig pizza-/pastasaus, løk og sopp, skinke eller annet kjøttpålegg i biter, og selvsagt ost. 200 grader, vil tippe de står inne i 5-10 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 10. februar 2006 #3 Del Skrevet 10. februar 2006 Ha en pastasaus eller tomatsaus på pitabrødene. Skal du gjøre det veldig enkelt kan du bare bruke ketchup på bunnene. Deretter har du på skinke, kjøttdeig, kylling eller annet kjøtt + grønnsaker som mais, ananas, sopp, løk, oliven osv. Og ost. Som Itla sa, la de stå på 200 grader, helt til osten er gyllen og de ser ferdige ut. Syns pitabrød-pizza smaker godt jeg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ester Skrevet 10. februar 2006 #4 Del Skrevet 10. februar 2006 Deler dere pitabrødene eller klasker dere alt dette oppå et helt pitabrød? Vil det ikke blåse seg opp da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mowgli Skrevet 10. februar 2006 #5 Del Skrevet 10. februar 2006 Polarbrød er også godt som "pizzabunn" Her finner du noen forslag: http://www.ofk.no/Recipe.aspx?artid=10173 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 10. februar 2006 #6 Del Skrevet 10. februar 2006 legger fyll på frosne (hele) pitabrød og steker, går helt fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 10. februar 2006 #7 Del Skrevet 10. februar 2006 Takk for tips! Greit med noe lett slik at man kan slepe seg tilbake i sofaen igjen! (Greit at det er OL når man er syk da). Nå kan unga legge på det de vil selv, veldig greit egentlig! Takk igjen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå