AnonymBruker Skrevet 2. mai #1 Del Skrevet 2. mai ? Anonymkode: c8356...778 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mai #2 Del Skrevet 2. mai Havregrøt. Varm fra kjele på vinteren og kjøleskapsgrøt på sommeren… Unntaket er hotell, 1 juledag, 1 nyttårsdag, og 1 påskedag, samt kanskje bursdagen min Anonymkode: 358ff...2ce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedda-78 Skrevet 2. mai #3 Del Skrevet 2. mai To brødskiver med pålegg. Ofte skinke, leverpostei eller ost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CX86 Skrevet 2. mai #4 Del Skrevet 2. mai To knekkebrød! Vet ikke om det kan kalles frokost 2,5 - 3,5 timer etter jeg har stått opp da 😆 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mai #5 Del Skrevet 2. mai Hjemmelaget smoothie. Anonymkode: a103e...5f9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mai #6 Del Skrevet 2. mai Kjøleskapsgrøt. Brød, ofte med egg, i helgene. Anonymkode: f8f10...93b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 2. mai #7 Del Skrevet 2. mai Varm havregrøt med chiafrømiks, havrefiber, revet gulrot, kanel, søtning, soyamelk og det meste av en banan i, og toppet med resten av bananen, og friske eller frosne bær. Kjøleskapsgrøt med chiafrø, havregryn, proteinpulver, søtning, og soyamelk. Toppet med friske eller frosne bær, og av og til også litt kokosyoghurt. Rabarbra, pasjonsfrukt eller mango er også digg, og av og til hjemmelaget syltetøy. Yoghurt av soya eller kokos med litt proteinpulver, chiafrømiks, og evt havrefiber. Banan og bær til, og evt f.eks rabarbra, kiwi, eller mango. Hender jeg kommer i smoothiehumør, og det går igjen, og da går det i jordbær, blåbær, banan, havregryn, proteinpulver, og spinat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mai #8 Del Skrevet 2. mai Spiser kun to måltider om dagen, det første er oftest to grove knekkebrød med kokt skinke, agurk og litt aioli til tidlig lunsj. Spiser middag i 18-tiden. Anonymkode: 83d7b...351 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amossa Skrevet 2. mai #9 Del Skrevet 2. mai Èn tynn brødskive (hjemmelaget) med ett hardkokt egg, en halv tomat, ett salatblad og en teskje lettrømme. I tillegg et halvt glass kald melk (lettmelk) og litt kaffe. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mai #10 Del Skrevet 2. mai jeg varierer mellom disse: Havregrøt kokt på mandelmelk toppet med banan og hjemmelaget peanøttsmør Smoothiebowl toppet med frukt/bær og hjemmelaget tahinigranola Anonymkode: b100b...0ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. mai #11 Del Skrevet 3. mai Jeg spiser ikke frokost veldig ofte, men av og til lager jeg kaldhevede rundstykker og spiser søndagsfrokost. Jeg er ikke så glad i kjøttpålegg, så det blir ofte smør og syltetøy som pålegg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mai #12 Del Skrevet 3. mai En brødskive med ost eller kjøttpålegg. En Yoplait yoghurt. Vann og kaffe. I helgene kokt egg, røykalaks, omelett, eggerøre eller egg og bacon. Anonymkode: 6be04...699 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mai #13 Del Skrevet 3. mai Tre grove knekkebrød med vegetarpostei, hvitost og peanøttsmør. Topper med skivede agurker på de to første. Appelsinjuice og en kopp frukt-te til. Anonymkode: 8a263...811 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mai #14 Del Skrevet 3. mai Lettkokte havregryn med melk og banan Anonymkode: 4ab0c...3c6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jippijei Skrevet 3. mai #15 Del Skrevet 3. mai Gresk yoghurt, havregryn og diverse frø. Blåbær på toppen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 3. mai #16 Del Skrevet 3. mai Rugknekkebrød med pålegg. Ofte noe fiskepålegg, enten Mills laksepålegg eller makrell i tomat. I dag ble det rekesalat. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mai #17 Del Skrevet 3. mai Yoghurt naturell med selvplukket bær eller hjemmelaget syltetøy, litt hakka nøtter og firkornmusli Anonymkode: a3b70...5d5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tough cookie Skrevet 3. mai #18 Del Skrevet 3. mai (endret) I dag spiste jeg havregrynsgrøt kokt sammen med hirseflak, chiafrø og gresskarkjerner, og toppet med blåbær,økologisk peanøttsmør og kanel. Andre dager spiser jeg surdeigsbrød av spelt med kjøttpålegg eller røkt ørret med egg på. Topper alltid med spirer, avokado eller agurk. Endret 3. mai av Tough cookie 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå