totti_1 Skrevet 27. april #1 Del Skrevet 27. april Jeg er ingen kjempefan av Dinner i Oslo, den er jo bra! En rett skiller seg voldsomt ut og heter Pang Pang Biff. Min livrett for tiden. Sausen er mørk og soyabasert, men smaker ikke utpreget soyasaus. Biffen er det gjort noe med. Den er så mør... Grønnsakene er aspargestopper og lignende delikate grønnsaker. Risen er fluffy. 259 kroner koster det og er nydelig i take away også. Hva er din livrett i Restaurant-Norge? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. april #2 Del Skrevet 28. april Sprøstekt and Anonymkode: 9a134...c21 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helene Skrevet 28. april #3 Del Skrevet 28. april Melder meg inn på denne, sprøstekt and. Ellers går det i fiskemat. Jeg er så dårlig til å lage fisk selv. Så når jeg spiser ute går det oftest i noe fisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. april #4 Del Skrevet 28. april Vanskelig å velge, men ofte lam, and eller fisk, og setter veldig pris på gode poteter og grønnsaker. Anonymkode: cb68f...606 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. april #5 Del Skrevet 28. april Noe jeg alltid må ha når jeg er i London er åpne dumplings på Hakkasan. Ellers er jeg veldig glad i sashimi moriawase på steder som har et bredt utvalg av fersk fisk. Anonymkode: fe7ca...deb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april #6 Del Skrevet 29. april Sushi. Anonymkode: c1300...1e4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april #7 Del Skrevet 29. april Ingen. Går jeg på restaurant vil jeg gjerne prøve noe "nytt'. Stedets spesialitet eller kelneren anbefaling. Jeg vil gjerne ha en god fiskerett, en fantastisk saus, eller noen ekstra gode smakskombinasjoner. Jeg vil helst prøve nye steder. Anonymkode: a7e98...c6b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april #8 Del Skrevet 29. april AnonymBruker skrev (På 28.4.2024 den 9.26): Noe jeg alltid må ha når jeg er i London er åpne dumplings på Hakkasan. Ellers er jeg veldig glad i sashimi moriawase på steder som har et bredt utvalg av fersk fisk. Anonymkode: fe7ca...deb Norge? Anonymkode: 0eaa8...931 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april #9 Del Skrevet 29. april Banh Canh Soup fra Eat happy vegan. Anonymkode: 0eaa8...931 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april #10 Del Skrevet 29. april Jeg bestiller alltid sjømatrisotto eller paella hvis de har det på italiensk eller spansk restaurant. Mannen min liker ikke sjømat og jeg gidder ikke kjøpe inn alt det bare for meg. Anonymkode: c5a42...af2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april #11 Del Skrevet 29. april AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Norge? Anonymkode: 0eaa8...931 Spørsmålet var livrett på restaurant. Så svarte jeg også sashimi moriawase, som jeg har bestilt på 4+ restauranter her i landet. Anonymkode: fe7ca...deb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 30. april #12 Del Skrevet 30. april Kjøtt: *Korean bbq *Indrefilet stekt au Bleu Sjømat: *Moules frites *Blekksprut i nesten hvilke som helst variant Vegetar: *Paneer Makhani Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. april #13 Del Skrevet 30. april Frutti Di Mare og lignende retter. Anonymkode: 39932...f7b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pal Fungi Skrevet 30. april #14 Del Skrevet 30. april Butter scampi eller Pa Nang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå