AnonymBruker Skrevet 23. april #1 Del Skrevet 23. april Tok med rislunsj i veska til jobb søndag, kom på den nå. Kan jeg fortsatt spise den etter 72 timer utenfor kjøleskap? Anonymkode: f69d8...42d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april #2 Del Skrevet 23. april Åpne den, se på den, lukt og smak. Spis hvis god, kast hvis dårlig. Anonymkode: 48bab...dbd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april #3 Del Skrevet 23. april AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Åpne den, se på den, lukt og smak. Spis hvis god, kast hvis dårlig. Anonymkode: 48bab...dbd Ris blir giftig. Anonymkode: d080a...8ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april #4 Del Skrevet 23. april AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Ris blir giftig. Anonymkode: d080a...8ef Under vekst i produktene danner enkelte sporedannende bakterier et varmestabilt giftstoff (toksin). Det bør derfor advares på det sterkeste mot å la ris og pasta stå lenge lagret ved romtemperatur og deretter spises. Lagres derimot produktet i kjøleskap - eller i alle fall under 6-8 °C - er produktet trygt Anonymkode: d080a...8ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 23. april #5 Del Skrevet 23. april Nei, etter så mange timer ville jeg kastet den. Fløte blir fort sur i varme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april #6 Del Skrevet 23. april Hadde ikke gjort det siden det er ris Anonymkode: 94fa7...024 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april #7 Del Skrevet 23. april Er du i tvil, så la der være. Er jo noen få munnfuller det er snakk om, å ikke noe som er særlig dyrt heller. Anonymkode: 94fa7...024 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. april #8 Del Skrevet 24. april AnonymBruker skrev (13 timer siden): Tok med rislunsj i veska til jobb søndag, kom på den nå. Kan jeg fortsatt spise den etter 72 timer utenfor kjøleskap? Anonymkode: f69d8...42d Nei. Kjølevare er kjølevare. Noen timer mellom morgen og lunsjtid, ikke noe problem. Men ikke 3 dager. Med mindre du vil ha magesjau fra helvete bør du kaste den. Anonymkode: 942a4...7ca 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. april #9 Del Skrevet 24. april Nei absolutt ikke. Du kan ikke lukte det om ris har blitt giftig som noen tror. Anonymkode: 0ea8d...7b9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. april #10 Del Skrevet 24. april Hadde den tålt det hadde den ikke stått i kjøleskap i butikken. Anonymkode: dad06...a41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jukkapalme Skrevet 25. april #11 Del Skrevet 25. april Hadde aldri spist den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå