AnonymBruker Skrevet 22. april #1 Del Skrevet 22. april Rema selger for fem hundre kroner/kg. Mozarella er ikke i nærheten av dette prisnivået. Prisen kunne med fordel vært halvert, i hvert fall ikke over tre hundre. Posene koster ikke så mye, men det er også fint lite i dem. Er det noen som selger til mer edruelige priser? Anonymkode: 914e1...28e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #2 Del Skrevet 22. april AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Rema selger for fem hundre kroner/kg. Mozarella er ikke i nærheten av dette prisnivået. Prisen kunne med fordel vært halvert, i hvert fall ikke over tre hundre. Posene koster ikke så mye, men det er også fint lite i dem. Er det noen som selger til mer edruelige priser? Anonymkode: 914e1...28e Mozzarella og Parmesan er to helt forskjellige produkter... Da kan du like gjerne sammenligne prisen med norvegia... Det tar 1-2 uker lage mozzarella, og den kan lages hvor som helst. Det tar minst 9 måneder lage parmesan, og det er svært strengt både hvor og hvordan man kan lage det. Grana Padana som er "billigvarianten" av parmasan tar minst 9 måneder før den er salgsklar, og den kan du få ned i 300-350 k/kg. Parmigiano Reggiano må lagres i minst 12 måneder før den er salgsklar. Anonymkode: 9ab49...79f 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #3 Del Skrevet 22. april Lurer du også i samme slengen på hvorfor en villa med svømmebasseng og hjemmekino koster flere millioner når man kan snekre sammen en bod for bare noen tusenlapper? Anonymkode: 99df7...4bd 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #4 Del Skrevet 22. april AnonymBruker skrev (25 minutter siden): Mozzarella og Parmesan er to helt forskjellige produkter... Da kan du like gjerne sammenligne prisen med norvegia... Det tar 1-2 uker lage mozzarella, og den kan lages hvor som helst. Det tar minst 9 måneder lage parmesan, og det er svært strengt både hvor og hvordan man kan lage det. Grana Padana som er "billigvarianten" av parmasan tar minst 9 måneder før den er salgsklar, og den kan du få ned i 300-350 k/kg. Parmigiano Reggiano må lagres i minst 12 måneder før den er salgsklar. Anonymkode: 9ab49...79f Dette forsvarer ikke en kilopris på fem hundre kroner, som er temaet i denne tråden. Anonymkode: 914e1...28e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #5 Del Skrevet 22. april Du kan ikke sammenlikne Parmesan og Mozarella, for det er to vidt forskjellige produkter med helt ulike bruksområder. Anonymkode: 99935...a96 3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #6 Del Skrevet 22. april AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Dette forsvarer ikke en kilopris på fem hundre kroner, som er temaet i denne tråden. Anonymkode: 914e1...28e Ok. Du synes ikke produsenter av mat fortjener god lønn. Vi noterer oss det. Hvor lite penger per time er du villig til å arbeide for, ts? Anonymkode: caead...8ee 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #7 Del Skrevet 22. april AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Dette forsvarer ikke en kilopris på fem hundre kroner, som er temaet i denne tråden. Anonymkode: 914e1...28e Hvis du mener det er for dyrt så bruker du forbrukermakten din og lar vær å kjøpe. Når det er sagt er det fullt mulig å finne parmesan med rimeligere kg pris enn det. Anonymkode: 1c0a7...b78 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #8 Del Skrevet 22. april AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Dette forsvarer ikke en kilopris på fem hundre kroner, som er temaet i denne tråden. Anonymkode: 914e1...28e Parmesan koster 500,- kiloen fordi mange nok er villige til å betale dette for den. Prisen er ikke et produkt av kostnadene med å få varen produsert og lever til butikkhylla. Prisen er nesten utelukkende styrt av hva folk er villige til å betale. Parmesan er en ost som brukes mest som smakstilsetning i små mengder, f.eks. finrevet over pasta. Anonymkode: 99935...a96 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #9 Del Skrevet 22. april Et enkelt hjul tar minst ett år å eldes, 131 liter melk å lage, og det kan bare lages i et begrenset område i Nord-Italia. Anonymkode: 99df7...4bd 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. april #10 Del Skrevet 22. april AnonymBruker skrev (8 timer siden): Hvis du mener det er for dyrt så bruker du forbrukermakten din og lar vær å kjøpe. Når det er sagt er det fullt mulig å finne parmesan med rimeligere kg pris enn det. Anonymkode: 1c0a7...b78 Det er jo det jeg spør etter. Mye dumskap i denne tråden forresten, og da er det ikke dette innlegget som var det dummeste. Anonymkode: 914e1...28e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dolce Skrevet 22. april #11 Del Skrevet 22. april Det er ingen ost som heter parmesan. Ordet "Parmesan" er noe amerikanerne har funnet på. Det er heller ikke sånn at Parmigiano Reggiano er den "ekte" og at Grana Padano er den "uekte". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå