Gjest dobbelx Skrevet 8. februar 2006 #1 Del Skrevet 8. februar 2006 Vet noen hvor lang tid det ca tar før moussen til en kake stivner i kj.skap? (Vurderer om jeg må lage kaken dagen før servering eller ikke..!) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. februar 2006 #2 Del Skrevet 8. februar 2006 Jeg ville lagd den dagen før, ostekake f.eks trenger minst 6 timer på å stivne. Du kan gjøre det raskere ved å øke litt på gelatinmengden, hvis det er en gelatinbasert mousse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 8. februar 2006 #3 Del Skrevet 8. februar 2006 Jeg ville lagd den dagen før, ostekake f.eks trenger minst 6 timer på å stivne helst mer. Du kan gjøre det raskere ved å øke litt på gelatinmengden, hvis det er en gelatinbasert mousse. ← Var meg som skrev dette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest dobbelx Skrevet 8. februar 2006 #4 Del Skrevet 8. februar 2006 Ja det er mousse med gelantin.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. februar 2006 #5 Del Skrevet 8. februar 2006 Ville nok uansett lagd den dagen før. Er vanskelig å beregne hvor lang tid det tar å stivne selv med mer gelatin, 6 timer er et minimum og er ikke alltid nok. Og med mer gelatin får du en mye fastere mousse, så jeg kan ikke garantere at kane blir vellykket. pulverheksa ii Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå