Gjest Gjesta Skrevet 8. februar 2006 #1 Del Skrevet 8. februar 2006 Tenkte å lage en slags grønnsaksgrateng, som tilbehør til forskjellig hverdagsmat. Men så er jeg litt tom for ideer om hvilke grønnsaker jeg skal bruke. Tenkte først på gulrot, brokkoli og blomkål, men det hørtes litt kjedelig ut. Noen gode ideer og forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catwoman Skrevet 8. februar 2006 #2 Del Skrevet 8. februar 2006 - persillerot - sellerirot - kålrabi - kål - pastinakk - jordskokk - løk/purre - rødbeter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liten Tapir Skrevet 8. februar 2006 #3 Del Skrevet 8. februar 2006 Grønne erter. Sukkererter. Paprika. Squash. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 8. februar 2006 #4 Del Skrevet 8. februar 2006 Grønne bladgrønnsaker som spinat og grønnkål kan også gratineres. Og ang. jordskokk, som Catwoman nevner: Jamie Oliver har oppskrift på en fantastisk jordskokkgrateng som jeg anbefaler på det varmeste. Men den er så full av fløte og parmesan at den antakelig passer bedre til fest enn til hverdags... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 8. februar 2006 #5 Del Skrevet 8. februar 2006 Men bør jeg koke grønnsakene først? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 8. februar 2006 #6 Del Skrevet 8. februar 2006 Men bør jeg koke grønnsakene først? ← Ja, de bør lettkokes. Se feks oppskrift på denne siden. Når det gjelder jordskokkgrateng, går man fram omtrent som med fløtegratinerte poteter, dvs. koker røttene med hvitløk etc. i melk/fløteblanding noen minutter, og så gratinerer ferdig i ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå