AnonymBruker Skrevet 14. april #1 Del Skrevet 14. april Går det an å lage hummus uten tahini? Anonymkode: 5b402...d0a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. april #2 Del Skrevet 14. april Tja.. Tahini er veldig viktig spør du meg. Ellers smaker det egentlig mest kikerter Anonymkode: 7442c...f24 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. april #3 Del Skrevet 15. april Jeg lager det med litt jordskokk istedet. Anonymkode: 6cc36...572 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. april #4 Del Skrevet 15. april Går helt fint uten, men best med Anonymkode: 94732...f00 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april #5 Del Skrevet 16. april Best uten😎 Anonymkode: 758ab...4d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 17. april #6 Del Skrevet 17. april Jeg er ikke noe glad i tahini og har da pleid å lage uten. Det er ikke noe problem. 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #7 Del Skrevet 17. april Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus. Anonymkode: f40cd...aac 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #8 Del Skrevet 17. april Det går an å bruke peanøttsmør, men da smaker det selvfølgelig av peanøtt. Bruk en variant uten sukker. Anonymkode: 6cd2e...71e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #9 Del Skrevet 17. april Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini. Anonymkode: f1d2f...847 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #10 Del Skrevet 17. april AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini. Anonymkode: f1d2f...847 Noen tyrkiske oppskrifter har tyrkisk yoghurt i stedet for hummus. https://cooking.nytimes.com/recipes/1014287-turkish-hummus-with-yogurt Jeg har testet å lage det sånn, men synes varianter med lys tahini er bedre. Anonymkode: f40cd...aac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #11 Del Skrevet 17. april AnonymBruker skrev (3 timer siden): Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus. Anonymkode: f40cd...aac Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos. Anonymkode: d24e6...2e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #12 Del Skrevet 17. april Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning? Anonymkode: 5b402...d0a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 17. april #13 Del Skrevet 17. april Du kan lage selv. Tahini Det er ganske enkelt og du kan lage akkurat så mye - eller lite - som du trenger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #14 Del Skrevet 17. april AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning? Anonymkode: 5b402...d0a Jeg har hatt Tahini langt over utslippsdato, men med det sagt kan man få små glass på internasjonale grønnsakerbutikker. Anonymkode: d24e6...2e8 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #15 Del Skrevet 17. april Man kan kanskje fryse tahini i porsjoner? Det er sesam-paste. Så mulig litt sesamolje vil gjøre susen mtp smak om du ikke vil bruke tahini? Anonymkode: b8372...416 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april #16 Del Skrevet 17. april 7 hours ago, AnonymBruker said: Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos. Anonymkode: d24e6...2e8 Det gjør det men kikertmos smaker mye bedre enn hummus. Spesielt med syke mengder hvitløk. Anonymkode: b032a...e1f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå