Gå til innhold

Hummus uten tahini?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Går det an å lage hummus uten tahini?

Anonymkode: 5b402...d0a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tja.. Tahini er veldig viktig spør du meg. Ellers smaker det egentlig mest kikerter 

Anonymkode: 7442c...f24

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager det med litt jordskokk istedet. 

Anonymkode: 6cc36...572

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går helt fint uten, men best med ;)

Anonymkode: 94732...f00

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Best uten😎

Anonymkode: 758ab...4d1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke noe glad i tahini og har da pleid å lage uten. Det er ikke noe problem. 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus.

Anonymkode: f40cd...aac

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går an å bruke peanøttsmør, men da smaker det selvfølgelig av peanøtt. Bruk en variant uten sukker.

Anonymkode: 6cd2e...71e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini.

Anonymkode: f1d2f...847

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini.

Anonymkode: f1d2f...847

Noen tyrkiske oppskrifter har tyrkisk yoghurt i stedet for hummus.

https://cooking.nytimes.com/recipes/1014287-turkish-hummus-with-yogurt

Jeg har testet å lage det sånn, men synes varianter med lys tahini er bedre.

Anonymkode: f40cd...aac

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus.

Anonymkode: f40cd...aac

Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos.

Anonymkode: d24e6...2e8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning?

Anonymkode: 5b402...d0a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan lage selv. Tahini

Det er ganske enkelt og du kan lage akkurat så mye - eller lite - som du trenger. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning?

Anonymkode: 5b402...d0a

Jeg har hatt Tahini langt over utslippsdato, men med det sagt kan man få små glass på internasjonale grønnsakerbutikker.

Anonymkode: d24e6...2e8

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan kanskje fryse tahini i porsjoner? 

Det er sesam-paste. Så mulig litt sesamolje vil gjøre susen mtp smak om du ikke vil bruke tahini?

Anonymkode: b8372...416

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, AnonymBruker said:

Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos.

Anonymkode: d24e6...2e8

Det gjør det men kikertmos smaker mye bedre enn hummus.  Spesielt med syke mengder hvitløk. 

Anonymkode: b032a...e1f

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...