Gå til innhold

Hummus uten tahini?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Går det an å lage hummus uten tahini?

Anonymkode: 5b402...d0a

AnonymBruker
Skrevet

Tja.. Tahini er veldig viktig spør du meg. Ellers smaker det egentlig mest kikerter 

Anonymkode: 7442c...f24

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager det med litt jordskokk istedet. 

Anonymkode: 6cc36...572

AnonymBruker
Skrevet

Går helt fint uten, men best med ;)

Anonymkode: 94732...f00

AnonymBruker
Skrevet

Best uten😎

Anonymkode: 758ab...4d1

Skrevet

Jeg er ikke noe glad i tahini og har da pleid å lage uten. Det er ikke noe problem. 😊

AnonymBruker
Skrevet

Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus.

Anonymkode: f40cd...aac

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det går an å bruke peanøttsmør, men da smaker det selvfølgelig av peanøtt. Bruk en variant uten sukker.

Anonymkode: 6cd2e...71e

AnonymBruker
Skrevet

Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini.

Anonymkode: f1d2f...847

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini.

Anonymkode: f1d2f...847

Noen tyrkiske oppskrifter har tyrkisk yoghurt i stedet for hummus.

https://cooking.nytimes.com/recipes/1014287-turkish-hummus-with-yogurt

Jeg har testet å lage det sånn, men synes varianter med lys tahini er bedre.

Anonymkode: f40cd...aac

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus.

Anonymkode: f40cd...aac

Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos.

Anonymkode: d24e6...2e8

AnonymBruker
Skrevet

Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning?

Anonymkode: 5b402...d0a

  • Liker 1
Skrevet

Du kan lage selv. Tahini

Det er ganske enkelt og du kan lage akkurat så mye - eller lite - som du trenger. 

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning?

Anonymkode: 5b402...d0a

Jeg har hatt Tahini langt over utslippsdato, men med det sagt kan man få små glass på internasjonale grønnsakerbutikker.

Anonymkode: d24e6...2e8

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Man kan kanskje fryse tahini i porsjoner? 

Det er sesam-paste. Så mulig litt sesamolje vil gjøre susen mtp smak om du ikke vil bruke tahini?

Anonymkode: b8372...416

Annonse
AnonymBruker
Skrevet
7 hours ago, AnonymBruker said:

Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos.

Anonymkode: d24e6...2e8

Det gjør det men kikertmos smaker mye bedre enn hummus.  Spesielt med syke mengder hvitløk. 

Anonymkode: b032a...e1f

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...