AnonymBruker Skrevet 14. april 2024 #1 Skrevet 14. april 2024 Går det an å lage hummus uten tahini? Anonymkode: 5b402...d0a
AnonymBruker Skrevet 14. april 2024 #2 Skrevet 14. april 2024 Tja.. Tahini er veldig viktig spør du meg. Ellers smaker det egentlig mest kikerter Anonymkode: 7442c...f24
AnonymBruker Skrevet 15. april 2024 #3 Skrevet 15. april 2024 Jeg lager det med litt jordskokk istedet. Anonymkode: 6cc36...572
AnonymBruker Skrevet 15. april 2024 #4 Skrevet 15. april 2024 Går helt fint uten, men best med Anonymkode: 94732...f00
Daisy-love Skrevet 17. april 2024 #6 Skrevet 17. april 2024 Jeg er ikke noe glad i tahini og har da pleid å lage uten. Det er ikke noe problem. 😊
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #7 Skrevet 17. april 2024 Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus. Anonymkode: f40cd...aac 1
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #8 Skrevet 17. april 2024 Det går an å bruke peanøttsmør, men da smaker det selvfølgelig av peanøtt. Bruk en variant uten sukker. Anonymkode: 6cd2e...71e
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #9 Skrevet 17. april 2024 Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini. Anonymkode: f1d2f...847
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #10 Skrevet 17. april 2024 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Du kan sikkert bruke noe annet,men da blir det ikke orginal hummus som lages med tahini. Anonymkode: f1d2f...847 Noen tyrkiske oppskrifter har tyrkisk yoghurt i stedet for hummus. https://cooking.nytimes.com/recipes/1014287-turkish-hummus-with-yogurt Jeg har testet å lage det sånn, men synes varianter med lys tahini er bedre. Anonymkode: f40cd...aac
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #11 Skrevet 17. april 2024 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Minner om at det finnes ulike typer tahini, dvs lys og mørk. Den lyse er mildest, og jeg synes den er et must i hummus. Anonymkode: f40cd...aac Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos. Anonymkode: d24e6...2e8
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #12 Skrevet 17. april 2024 Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning? Anonymkode: 5b402...d0a 1
Brunhilde Skrevet 17. april 2024 #13 Skrevet 17. april 2024 Du kan lage selv. Tahini Det er ganske enkelt og du kan lage akkurat så mye - eller lite - som du trenger.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #14 Skrevet 17. april 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg kan godt kjøpe tahini, men irriterer meg over at det er en stor boks som fort går ut på dato. Liker ikke kaste mat. Har dere en å anbefale med lang holdbarhet eller liten pakning? Anonymkode: 5b402...d0a Jeg har hatt Tahini langt over utslippsdato, men med det sagt kan man få små glass på internasjonale grønnsakerbutikker. Anonymkode: d24e6...2e8 2
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #15 Skrevet 17. april 2024 Man kan kanskje fryse tahini i porsjoner? Det er sesam-paste. Så mulig litt sesamolje vil gjøre susen mtp smak om du ikke vil bruke tahini? Anonymkode: b8372...416
AnonymBruker Skrevet 17. april 2024 #16 Skrevet 17. april 2024 7 hours ago, AnonymBruker said: Dette. Hummus uten tahini blir bare kikertmos. Anonymkode: d24e6...2e8 Det gjør det men kikertmos smaker mye bedre enn hummus. Spesielt med syke mengder hvitløk. Anonymkode: b032a...e1f 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå