Luppa Skrevet 12. april #1 Del Skrevet 12. april Er det bare jeg som har blitt dårligere til å steke kyllingfilet, eller har prior sine kyllingfileter blitt "hardere" med mer tyggemotstand? Jeg har merket det en stund (noen mnd kanskje), men greide ikke sette fingeren på det før i dag. Stekte to fileter med steketermometer, så de ble absolutt ikke for mye stekt. Men veldig harde å tygge, og det er betraktelig lettere å skjære dem "med fibrene" enn på tvers - det har jeg heller ikke opplevd tidligere. Andre som har merket det samme? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. april #2 Del Skrevet 13. april Det eneste jeg har merket er at prior er mer faste i fisk.. kyllingen enn filetene fra coop. Har antatt at det er fordi coop sine er innsprøytet med vann. Anonymkode: 1c639...5f0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. april #3 Del Skrevet 13. april Luppa skrev (21 timer siden): Er det bare jeg som har blitt dårligere til å steke kyllingfilet, eller har prior sine kyllingfileter blitt "hardere" med mer tyggemotstand? Jeg har merket det en stund (noen mnd kanskje), men greide ikke sette fingeren på det før i dag. Stekte to fileter med steketermometer, så de ble absolutt ikke for mye stekt. Men veldig harde å tygge, og det er betraktelig lettere å skjære dem "med fibrene" enn på tvers - det har jeg heller ikke opplevd tidligere. Andre som har merket det samme? Får også noen sånne fileter innimellom. Mannen sier de er "krusete" å tygge😄 Tror egentlig det bare er "uflaks", er ikke alle filetene som er sånn, selv ikke de i samme pakke. Anonymkode: 70120...a50 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå