Gå til innhold

Brun lapskaus.....hvordan....


Paprika

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Brunhilde

Jada, brun saus er et must. Naturlig nok....

Litt mer utfyllende, så lager jeg den slik:

Ha brun saus (nylaget eller rester) i en stor nok gryte.

Brun kjøtt, bankekjøtt f.eks, i terninger - tilsett dette og kok ut pannen og tilsett utkoket. Ha oppi poteter i terninger, kål, gulrøtter og kalrabi, alt kuttet opp. Biter med middagspølse i tillegg smaker bra. (Mengdemål hr jeg ikke - dette er en sånn "ta hva man har" opskrift...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har du min oppskrift også :-)

1 kg kjøtt i terninger brunes, slenges i en gryte med litt vann og buljong.

Kok ut panna med litt vann (som du siler og har i gryta etterpå), og brun så litt løk (en halv)

Tilsett ca 10 poteter i biter og et par-tre gulerøtter.

koke koke koke. Salt og pepper..

Denne skulle bli brun nok, og hvis ikke kan du slenge i litt sukkerkulør. Hvis den ikke jevner seg pent kan du ha i litt potetmospulver.

Hvis du synes det blir lite grønnsaker, så er det fritt fram - det finnes jo poser med ferdighakkede lapskausblandinger som er ganske gode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...