Jump to content
Sign in to follow this  
Paprika

Brun lapskaus.....hvordan....

Recommended Posts

Paprika

Jeg har aldri laget brun lapskaus. Hva har man i itillegg til det man har i den hvite?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Brunhilde

Jada, brun saus er et must. Naturlig nok....

Litt mer utfyllende, så lager jeg den slik:

Ha brun saus (nylaget eller rester) i en stor nok gryte.

Brun kjøtt, bankekjøtt f.eks, i terninger - tilsett dette og kok ut pannen og tilsett utkoket. Ha oppi poteter i terninger, kål, gulrøtter og kalrabi, alt kuttet opp. Biter med middagspølse i tillegg smaker bra. (Mengdemål hr jeg ikke - dette er en sånn "ta hva man har" opskrift...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yran

Blir den tynn så kan du drysse oppi litt potetmos,

veldig smart ellers så er det helt nyyydelig med purre i!!!

Good look! :blunke:

YRAN

Share this post


Link to post
Share on other sites
-hild

Her har du min oppskrift også :-)

1 kg kjøtt i terninger brunes, slenges i en gryte med litt vann og buljong.

Kok ut panna med litt vann (som du siler og har i gryta etterpå), og brun så litt løk (en halv)

Tilsett ca 10 poteter i biter og et par-tre gulerøtter.

koke koke koke. Salt og pepper..

Denne skulle bli brun nok, og hvis ikke kan du slenge i litt sukkerkulør. Hvis den ikke jevner seg pent kan du ha i litt potetmospulver.

Hvis du synes det blir lite grønnsaker, så er det fritt fram - det finnes jo poser med ferdighakkede lapskausblandinger som er ganske gode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...