Jump to content
Sign in to follow this  
Paprika

Brun lapskaus.....hvordan....

Recommended Posts

Paprika

Jeg har aldri laget brun lapskaus. Hva har man i itillegg til det man har i den hvite?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Brunhilde

Jada, brun saus er et must. Naturlig nok....

Litt mer utfyllende, så lager jeg den slik:

Ha brun saus (nylaget eller rester) i en stor nok gryte.

Brun kjøtt, bankekjøtt f.eks, i terninger - tilsett dette og kok ut pannen og tilsett utkoket. Ha oppi poteter i terninger, kål, gulrøtter og kalrabi, alt kuttet opp. Biter med middagspølse i tillegg smaker bra. (Mengdemål hr jeg ikke - dette er en sånn "ta hva man har" opskrift...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yran

Blir den tynn så kan du drysse oppi litt potetmos,

veldig smart ellers så er det helt nyyydelig med purre i!!!

Good look! :blunke:

YRAN

Share this post


Link to post
Share on other sites
-hild

Her har du min oppskrift også :-)

1 kg kjøtt i terninger brunes, slenges i en gryte med litt vann og buljong.

Kok ut panna med litt vann (som du siler og har i gryta etterpå), og brun så litt løk (en halv)

Tilsett ca 10 poteter i biter og et par-tre gulerøtter.

koke koke koke. Salt og pepper..

Denne skulle bli brun nok, og hvis ikke kan du slenge i litt sukkerkulør. Hvis den ikke jevner seg pent kan du ha i litt potetmospulver.

Hvis du synes det blir lite grønnsaker, så er det fritt fram - det finnes jo poser med ferdighakkede lapskausblandinger som er ganske gode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...