Parv Skrevet 18. juni #81 Del Skrevet 18. juni Har frem til nå syntes Yasmin har vært det sterkeste kortet der inne, men mot slutten nå har jeg egentlig snudd mer mot Caroline og Guri. Begynner rett og slett å bli litt lei av Yasmin og den masete tonen 😅 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klott Skrevet 18. juni #82 Del Skrevet 18. juni Skikkelig skuffa nå, Yasmin hadde virkelig fortjent en plass i finalen. 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingebjørg Skrevet 18. juni #83 Del Skrevet 18. juni Klott skrev (Akkurat nå): Skikkelig skuffa nå, Yasmin hadde virkelig fortjent en plass i finalen. Enig. Hun er den beste kokken, men svakere i de konkurransene. Så veldig synd hun gikk ut. Også litt kjedelig med to utfordrere i finalen, da får vi jo ikke en skikkelig test av alt som er gjennomgått og lært gjennom sesongen. Hadde likt best at det ikke kom inn noen underveis. 4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mollebolle Skrevet 18. juni Forfatter #84 Del Skrevet 18. juni Heia på Yasmin, men helt ok at Caroline og Guri møtes i finalen. Blir spennende, selv om jeg tror Guri kommer til å stresse seg bort og at Caroline vinner 😅 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
refill Skrevet 18. juni #85 Del Skrevet 18. juni (endret) Har en feeling på at Caroline vinner jeg og. Synes det var kjipt at Yasmin røk ut når C ikke stekte soppen en gang. Men greit nok, ikke renset kamskjellet.. og noen småfeil som sikkert ikke ga samme balanse som C sin. Hadde bare unnet Y det så sinnsykt, for en stjerne hun har vært på det kjøkkenet. Men første runde.. rasping? kunne det ikke i det minste være å kutte perfekte terninger, staver, julienne.. et eller annet? Endret 18. juni av refill 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klink Skrevet 19. juni #86 Del Skrevet 19. juni Jeg lurer på hva som menes med perfekte appelsinfileter jeg 😅 Hvordan gjør man det? Uten noe hvitt på? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Parv Skrevet 20. juni #87 Del Skrevet 20. juni Klink skrev (7 timer siden): Jeg lurer på hva som menes med perfekte appelsinfileter jeg 😅 Hvordan gjør man det? Uten noe hvitt på? Kan det være appensinbåter uten skinn og noe hvitt? Husker jeg drev og rensket (eller fileterte 😆) appelsiner for skinn og hvitt til barna da de var babyer så det skulle være lett å tygge. Ble jo veldig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå