AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #1 Del Skrevet 6. april 2024 Hei jenter, Jeg er en gelèentusiast. Jeg vudreer og lage gelè i kveld, men jeg skal reise bort hele neste uke. Jeg får nok ikke spist opp alt i morgen. Hvor lenge holder gelè seg i kjøleskapet egentlig? Hilsen Jonas Anonymkode: 7553c...283 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #2 Del Skrevet 6. april 2024 Interresant tema. Jeg er usikker. Anonymkode: 7553c...283 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #3 Del Skrevet 6. april 2024 Evig. Eller bedre sagt, den flyter nok litt etter en lang stund, men verken sukker eller gelatin blir farlig å spise. Anonymkode: c2c4a...4b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
petterm Skrevet 6. april 2024 #4 Del Skrevet 6. april 2024 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Evig. Eller bedre sagt, den flyter nok litt etter en lang stund, men verken sukker eller gelatin blir farlig å spise. Anonymkode: c2c4a...4b6 Er det fare for mugg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #5 Del Skrevet 6. april 2024 petterm skrev (4 minutter siden): Er det fare for mugg? Med så mye sukker er det ikke det. Det er jo ingen levende organismer i utgangspunktet. Anonymkode: c2c4a...4b6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #6 Del Skrevet 6. april 2024 Selvopplevd erfaring: Jeg har både flere år gammel ferdiglaget gelé og enda eldre karamellpudding kjøpt i sin tid på tilbud stående lagret. Geléen er oppbevart i romtemperatur; den har mistet noe av smaken, så den smaker ikke like godt som da den var helt fersk. Karamellpuddingen er oppbevart i kjøleskap, og smaker like godt som om den var ny til tross for at det har gått flere år etter "best før"-dato, så jeg lurer egentlig på hvilke konserveringsmidler man tilsetter i dagens matvarer. Andre ting som kan oppbevares lenge etter "best før", er Litago melk med tilsatt smak - den holder seg nærmest evig - og andre ferdiglagede dessertprodukter. Anonymkode: a2fe5...d21 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april 2024 #7 Del Skrevet 6. april 2024 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Selvopplevd erfaring: Jeg har både flere år gammel ferdiglaget gelé og enda eldre karamellpudding kjøpt i sin tid på tilbud stående lagret. Geléen er oppbevart i romtemperatur; den har mistet noe av smaken, så den smaker ikke like godt som da den var helt fersk. Karamellpuddingen er oppbevart i kjøleskap, og smaker like godt som om den var ny til tross for at det har gått flere år etter "best før"-dato, så jeg lurer egentlig på hvilke konserveringsmidler man tilsetter i dagens matvarer. Andre ting som kan oppbevares lenge etter "best før", er Litago melk med tilsatt smak - den holder seg nærmest evig - og andre ferdiglagede dessertprodukter. Anonymkode: a2fe5...d21 Ferdige produkter som lages i trygge produksjonslokaler, hvor hygieneregler følges, og deretter pakkes i hermetiske bokser trenger ikke mye tilsetningsstoffer. Det meste av slik produksjon foregår i lukkede systemer som steriliseres hver eneste dag. Man kan derimot stille spørsmål med hvor mye bakterier man faktisk tilfører ved å lage samme produkt hjemme. Anonymkode: 6bbb9...a59 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. april 2024 #8 Del Skrevet 7. april 2024 Hva med vaniljesaus? Det er jo digg, liksom . Men klarer det deg en ukes tid i kjøleskapet? Anonymkode: 7553c...283 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå