Gjest Gjest Skrevet 6. februar 2006 #1 Del Skrevet 6. februar 2006 hvordan lager jeg det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 6. februar 2006 #2 Del Skrevet 6. februar 2006 Du kan kjøpe ferdig vaniljekrem i butikken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 6. februar 2006 #3 Del Skrevet 6. februar 2006 Jeg bruker ferdig vaniljekrem fra butikken. Det er så godt - og så enkelt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 6. februar 2006 #4 Del Skrevet 6. februar 2006 Vaniljekrem er enkelt å lage selv. Varm opp 3 dl kremfløte sammen med en splittet vaniljestang (ha i både frø og de to halve stengene, har du ikke vaniljestang kan du evt bruke vaniljeekstrakt). Visp sammen 3 eggeplommer, 150 g sukker og 1 ss maisenna. Visp gradvis inn den varme fløten. Hell alt tilbake i kasserollen og varm opp på svak varme under omrøring til kremen tykner (skal ikke koke). Fisk opp vaniljestangen og avkjøl kremen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 6. februar 2006 #5 Del Skrevet 6. februar 2006 Men den vaniljekremen man kjøper i butikken er da ikke den samme som er på bollene på bakeriet. Den man kjøper i butikken er alt for lys blandt annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 6. februar 2006 #6 Del Skrevet 6. februar 2006 Er det ikke eggekrem på skolebrødet da? Trodde ikke det var det samme som vaniljekrem? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scheherazade Skrevet 6. februar 2006 #7 Del Skrevet 6. februar 2006 Men den vaniljekremen man kjøper i butikken er da ikke den samme som er på bollene på bakeriet. Den man kjøper i butikken er alt for lys blandt annet. ← Ikke på det bakeriet jeg jobbet iallfall! Så klart var det ikke Tines, men ellers samme farge og konsistens, men med vaniljestangkorn i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Polluela Skrevet 6. februar 2006 #8 Del Skrevet 6. februar 2006 (endret) Er det ikke eggekrem på skolebrødet da? Trodde ikke det var det samme som vaniljekrem? ← Det er som regel vaniljekrem... Eggekrem blir også brukt noen ganger, men det er faktisk hvitt så vidt jeg vet. Og vaniljekrem er lysere i "rå" tilstand enn etter å ha vært i ovnen. Men tror ikke den fra butikken er noe lysere enn den på bakerier... Men kjøpe-"vanilje"krem har ikke vanilje i seg da Endret 6. februar 2006 av Littlest Angel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 7. februar 2006 #9 Del Skrevet 7. februar 2006 Denne eggekremen er god og enkel å lage: eggekrem: 1 eggeplomme 20 g sukker 20 g hvetemel 2 dl melk Bland alt og kok opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå