Gjest Gjest Skrevet 6. februar 2006 #2 Skrevet 6. februar 2006 Du kan kjøpe ferdig vaniljekrem i butikken.
Gjest Gjesta Skrevet 6. februar 2006 #3 Skrevet 6. februar 2006 Jeg bruker ferdig vaniljekrem fra butikken. Det er så godt - og så enkelt!
Arkana Skrevet 6. februar 2006 #4 Skrevet 6. februar 2006 Vaniljekrem er enkelt å lage selv. Varm opp 3 dl kremfløte sammen med en splittet vaniljestang (ha i både frø og de to halve stengene, har du ikke vaniljestang kan du evt bruke vaniljeekstrakt). Visp sammen 3 eggeplommer, 150 g sukker og 1 ss maisenna. Visp gradvis inn den varme fløten. Hell alt tilbake i kasserollen og varm opp på svak varme under omrøring til kremen tykner (skal ikke koke). Fisk opp vaniljestangen og avkjøl kremen.
Gjest 1111 Skrevet 6. februar 2006 #5 Skrevet 6. februar 2006 Men den vaniljekremen man kjøper i butikken er da ikke den samme som er på bollene på bakeriet. Den man kjøper i butikken er alt for lys blandt annet.
Gjest vimse Skrevet 6. februar 2006 #6 Skrevet 6. februar 2006 Er det ikke eggekrem på skolebrødet da? Trodde ikke det var det samme som vaniljekrem?
Scheherazade Skrevet 6. februar 2006 #7 Skrevet 6. februar 2006 Men den vaniljekremen man kjøper i butikken er da ikke den samme som er på bollene på bakeriet. Den man kjøper i butikken er alt for lys blandt annet. ← Ikke på det bakeriet jeg jobbet iallfall! Så klart var det ikke Tines, men ellers samme farge og konsistens, men med vaniljestangkorn i.
Polluela Skrevet 6. februar 2006 #8 Skrevet 6. februar 2006 (endret) Er det ikke eggekrem på skolebrødet da? Trodde ikke det var det samme som vaniljekrem? ← Det er som regel vaniljekrem... Eggekrem blir også brukt noen ganger, men det er faktisk hvitt så vidt jeg vet. Og vaniljekrem er lysere i "rå" tilstand enn etter å ha vært i ovnen. Men tror ikke den fra butikken er noe lysere enn den på bakerier... Men kjøpe-"vanilje"krem har ikke vanilje i seg da Endret 6. februar 2006 av Littlest Angel
-Fisken- Skrevet 7. februar 2006 #9 Skrevet 7. februar 2006 Denne eggekremen er god og enkel å lage: eggekrem: 1 eggeplomme 20 g sukker 20 g hvetemel 2 dl melk Bland alt og kok opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå