Gå til innhold

Soft flora i stede for melange i saus?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er til toro bretagnesaus. Hva tenker du, katastrofe eller funker det? Kan det brukes til å steke kjøttdeig eller vil det avgi en ekkel smak? Nei, ikke samme måltid det er snakk om 😅

Tom for alt av stekesmør og olje. Alt jeg har er soft flora lett. 

Anonymkode: 7e41d...9e7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lag noe annet. Det kommer til å smake rart. 

Anonymkode: 3f90e...79f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trenger ikke stekefett for å steke kjøttdeig, nok fett i kjøttdeigen til at det ikke brenner seg fast.. 

Fungerer sikkert helt ok til toro-saus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Soft Flora lett er ikke egnet til noe annet enn å smøre på skiva (og egentlig ikke det engang). Det pleier å stå bakpå boksen hva det kan brukes til. 

Anonymkode: e10c5...e24

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

dropp begge deler. de er laget av planteoljer som er svært skadelig for deg i lengden. 

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

megda skrev (2 timer siden):

dropp begge deler. de er laget av planteoljer som er svært skadelig for deg i lengden. 

Så hva f mener du man skal i saus som krever 25 gram smør eller margarin da? Olje 🙄

AnonymBruker skrev (23 minutter siden):

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

Setter den mye smak? 

Er vandt til melange i posesauser. Kanskje den avgir smak, men jeg kjenner ikke noe til det. Meierismør liker jeg smaken av, men aldri brukt i posesaus. Foretrekker meierismør på brødskive. 

Anonymkode: 7e41d...9e7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (33 minutter siden):

 

Setter den mye smak? 

 

Anonymkode: 7e41d...9e7

Nei, det setter ikke mye smak. Soft flora er ganske smaksnøytral. 

Anonymkode: 52486...a02

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

36 minutter siden, AnonymBruker said:

Så hva f mener du man skal i saus som krever 25 gram smør eller margarin da? Olje 🙄

du kan bruke vanlig smør. soft flora laget av rapsolje.

smør er laget  av melkefett, vann og salt.

Endret av megda
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

Redsel? Problemet er jo at soft flora smaker høgg.

Anonymkode: e8375...892

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

TS har ikke Soft Flora, men Soft Flora lett. Den har jo helt andre egenskaper, og jeg kan ikke tenke meg den fungerer spesielt bra som erstatning for fett i varm mat, uansett om man foretrekker smør eller margarin. 

Anonymkode: 305f6...4d8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...