AnonymBruker Skrevet 1. april #1 Del Skrevet 1. april Er til toro bretagnesaus. Hva tenker du, katastrofe eller funker det? Kan det brukes til å steke kjøttdeig eller vil det avgi en ekkel smak? Nei, ikke samme måltid det er snakk om 😅 Tom for alt av stekesmør og olje. Alt jeg har er soft flora lett. Anonymkode: 7e41d...9e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #2 Del Skrevet 1. april Lag noe annet. Det kommer til å smake rart. Anonymkode: 3f90e...79f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Queen19 Skrevet 1. april #3 Del Skrevet 1. april Trenger ikke stekefett for å steke kjøttdeig, nok fett i kjøttdeigen til at det ikke brenner seg fast.. Fungerer sikkert helt ok til toro-saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #4 Del Skrevet 1. april Soft Flora lett er ikke egnet til noe annet enn å smøre på skiva (og egentlig ikke det engang). Det pleier å stå bakpå boksen hva det kan brukes til. Anonymkode: e10c5...e24 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
megda Skrevet 1. april #5 Del Skrevet 1. april dropp begge deler. de er laget av planteoljer som er svært skadelig for deg i lengden. 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #6 Del Skrevet 1. april Det fungerer selvsagt aldeles utmerket. Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. Anonymkode: 52486...a02 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #7 Del Skrevet 1. april megda skrev (2 timer siden): dropp begge deler. de er laget av planteoljer som er svært skadelig for deg i lengden. Så hva f mener du man skal i saus som krever 25 gram smør eller margarin da? Olje 🙄 AnonymBruker skrev (23 minutter siden): Det fungerer selvsagt aldeles utmerket. Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. Anonymkode: 52486...a02 Setter den mye smak? Er vandt til melange i posesauser. Kanskje den avgir smak, men jeg kjenner ikke noe til det. Meierismør liker jeg smaken av, men aldri brukt i posesaus. Foretrekker meierismør på brødskive. Anonymkode: 7e41d...9e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #8 Del Skrevet 1. april AnonymBruker skrev (33 minutter siden): Setter den mye smak? Anonymkode: 7e41d...9e7 Nei, det setter ikke mye smak. Soft flora er ganske smaksnøytral. Anonymkode: 52486...a02 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
megda Skrevet 1. april #9 Del Skrevet 1. april (endret) 36 minutter siden, AnonymBruker said: Så hva f mener du man skal i saus som krever 25 gram smør eller margarin da? Olje 🙄 du kan bruke vanlig smør. soft flora laget av rapsolje. smør er laget av melkefett, vann og salt. Endret 1. april av megda 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #10 Del Skrevet 1. april AnonymBruker skrev (1 time siden): Det fungerer selvsagt aldeles utmerket. Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. Anonymkode: 52486...a02 Redsel? Problemet er jo at soft flora smaker høgg. Anonymkode: e8375...892 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #11 Del Skrevet 1. april AnonymBruker skrev (1 time siden): Det fungerer selvsagt aldeles utmerket. Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. Anonymkode: 52486...a02 TS har ikke Soft Flora, men Soft Flora lett. Den har jo helt andre egenskaper, og jeg kan ikke tenke meg den fungerer spesielt bra som erstatning for fett i varm mat, uansett om man foretrekker smør eller margarin. Anonymkode: 305f6...4d8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå