Gå til innhold

Soft flora i stede for melange i saus?


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er til toro bretagnesaus. Hva tenker du, katastrofe eller funker det? Kan det brukes til å steke kjøttdeig eller vil det avgi en ekkel smak? Nei, ikke samme måltid det er snakk om 😅

Tom for alt av stekesmør og olje. Alt jeg har er soft flora lett. 

Anonymkode: 7e41d...9e7

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Lag noe annet. Det kommer til å smake rart. 

Anonymkode: 3f90e...79f

  • Liker 1
Skrevet

Trenger ikke stekefett for å steke kjøttdeig, nok fett i kjøttdeigen til at det ikke brenner seg fast.. 

Fungerer sikkert helt ok til toro-saus.

AnonymBruker
Skrevet

Soft Flora lett er ikke egnet til noe annet enn å smøre på skiva (og egentlig ikke det engang). Det pleier å stå bakpå boksen hva det kan brukes til. 

Anonymkode: e10c5...e24

  • Liker 1
Skrevet

dropp begge deler. de er laget av planteoljer som er svært skadelig for deg i lengden. 

  • Liker 2
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
megda skrev (2 timer siden):

dropp begge deler. de er laget av planteoljer som er svært skadelig for deg i lengden. 

Så hva f mener du man skal i saus som krever 25 gram smør eller margarin da? Olje 🙄

AnonymBruker skrev (23 minutter siden):

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

Setter den mye smak? 

Er vandt til melange i posesauser. Kanskje den avgir smak, men jeg kjenner ikke noe til det. Meierismør liker jeg smaken av, men aldri brukt i posesaus. Foretrekker meierismør på brødskive. 

Anonymkode: 7e41d...9e7

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (33 minutter siden):

 

Setter den mye smak? 

 

Anonymkode: 7e41d...9e7

Nei, det setter ikke mye smak. Soft flora er ganske smaksnøytral. 

Anonymkode: 52486...a02

  • Nyttig 1
Skrevet (endret)
36 minutter siden, AnonymBruker said:

Så hva f mener du man skal i saus som krever 25 gram smør eller margarin da? Olje 🙄

du kan bruke vanlig smør. soft flora laget av rapsolje.

smør er laget  av melkefett, vann og salt.

Endret av megda
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

Redsel? Problemet er jo at soft flora smaker høgg.

Anonymkode: e8375...892

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det fungerer selvsagt aldeles utmerket.

Har ikke hatt Melange i huset noensinne, og bruker Soft flora til all matlaging. Det er den beste og mest allsidige av alle fett-stoffene man kan velge og bruke i mat. Ikke smaker den så pyton som meierismør, ikke er den så hard og rar som Melange og den har mye bedre egenskaper enn mange flytende planteoljer. Den hysteriske redselen for margarin er jo helt sprø. 

Anonymkode: 52486...a02

TS har ikke Soft Flora, men Soft Flora lett. Den har jo helt andre egenskaper, og jeg kan ikke tenke meg den fungerer spesielt bra som erstatning for fett i varm mat, uansett om man foretrekker smør eller margarin. 

Anonymkode: 305f6...4d8

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...