Gå til innhold

CCC


Gjest Lysideeeh

Anbefalte innlegg

Gjest Lysideeeh

Jeg fikk en liten ide til hvordan vi kunne begrense negative sider ved innvandringen. Når mange frykter at etniske grupper fra muslimske kulturer kommer til å utgjøre en majoritet i Norge om ikke så altfor lang tid, så er det et spørsmål om vi får gjensyn med middelalderen her til lands. Betyr det at vi kun må slippe inn en eller to personer maks. årlig av de som ikke har nordisk-lys hudfarge?

Jeg kom på en annen ide. I USA har de en test for leger som vil spesialisere seg, som kalles Match-test. De tester hvor godt du passer som lege i det faget du vil spesialisere deg i, og hvis match'en er dårlig, blir du ikke spesialist.

Hva hvis folk som søkte om oppholdstillatelse her måtte ta en slik- "passer du som norsk statsborger-" test? En CCC- culture compatibility check! Vi kunne fått antropologer og psykologer til å utvikle en test + lage referanserammer som statistisk grupperer vanlig norsk harrytass og skiller det fra millitant mullah krekar fra kabul, syria eller whatever. Slik kan vi uten problemer slippe inn alle vestlig tenkende muslimer/andre innvandrere- for overgangen til det norske samf. vil ikke være så stor. Whaddaya think?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da tenker jeg at det hadde blit et samfunn med svært like mennesker, intet mangfold, og innvandrernes opprinnelsesland ville blitt rensket for høyt utdannede folk, samt at folk ville løyet for å få kommet inn til landet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pøh. Det er jo bare å si det de vil høre. Nei send svina tilbake til midtøsten og la dem utslette seg selv der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke dere skjønte poenget her.. en multiple choice test som trådstarter snakker om her er for intelligent til at det bare er å fake seg igjennom..

Ang. mangfold, her var poenget å få positivt mangfold uten de negative bivirkningene. Det er ikke ensbetydende med å kjøre på med aktiv reklame for å skape et nytt USA i Norge.

Er det noen gode argumenter for å ikke teste asylsøkere på denne måten? Er det prinsipielt riktigere å behandle innvandrere fra alle land på samme måten? Er det galt å begrense innvandring selektivt? Eller er grunnen til at vi ikke driver med dette, at det ikke er noen som har tenkt tanken? :forvirret:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå behandler vi jo allerede innvandrere selektivt da. Angående asylsøkere: For å få asyl så må det kunne bevises at vedkommende faktisk trenger opphold fordi h*n ikke kan reise hjem uten at det får fatale konsekvenser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette ligner jo litt på måten kvoteflyktinger blir silt ut. Alle som har lyst å reise til norge som kvoteflyktning, blir samlet og går igjennom et intervju med noen spesialister (Noen fra UD eller noe), og de blit valgt ut på diverse kriterier, bl.a. på hvor godt de kommer til å klare seg i norge selv (har de utdanning og kan engelsk, er sjansene bedre for jobb og integrasjon enn for analfabeter). Så på den måten velger jo Norge ut hvem vi vil ha inn. Men dette gjelder jo selvsagt bare en liten del av innvandrerne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...