AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #1 Skrevet 28. mars 2024 Dette irriterer meg (ja, jeg drikker sjokomelk som voksen). Det var jo ikke slik tidligere og pulveret sank som en stein ned i melken. Nå må man nesten bruke stavmikser, for uten så bare legger 75% seg på toppen som ikke vil løse seg. Noen andre som har merket seg dette? Anonymkode: c9c36...de3
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #2 Skrevet 28. mars 2024 Jepp… har endt opp med at jeg kjøper Q sjokomelk i stedet. Anonymkode: ece25...fda 1
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #3 Skrevet 28. mars 2024 Jeg elsker når det skjer, men etter min erfaring skjer det når pulveret begynner å bli gammelt Anonymkode: 0be6d...fb0
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #4 Skrevet 28. mars 2024 Her så bruker tenåringene mine oboy flere ganger i uken, og de har ikke det problemet. Jeg bruker det i kaffen min, men da er det jo varmt vann, så der løser det seg veldig lett opp. Anonymkode: 65c25...87b
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #5 Skrevet 28. mars 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg elsker når det skjer, men etter min erfaring skjer det når pulveret begynner å bli gammelt Anonymkode: 0be6d...fb0 Nei, åpnet ny nesquikpose i dag og den var slik. Og det er hver eneste gang jeg kjøper ny. Anonymkode: c9c36...de3
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #6 Skrevet 28. mars 2024 Jeg har ikke hatt det problemet med min Oboy. Sikker på at det ikke bare er du som er dårlig på å røre, ts? Klarer du å piske krem med ballongvisp? Anonymkode: ddf8c...e7c 1 1
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #7 Skrevet 28. mars 2024 Fordi det bare er i Norge at vi drikker kald sjokolademelk. Samme problem både med nye oppskrifter på oboy og nesquick: https://www.adressa.no/forbruker/i/346KzX/nesquik-byttet-oppskrift-mistet-hver-tredje-kunde Anonymkode: 6b242...250
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #8 Skrevet 28. mars 2024 Ikke noe problem med O'boyen her i hus. (Nesquick suger jo uansett.) Anonymkode: 1efc0...413
svartkatt Skrevet 28. mars 2024 #9 Skrevet 28. mars 2024 Er det mindre sukker i nå? Eller gamle poser? Jeg har bare merket at det er vanskeligere å blande når de har stått en stund. Da er det som sukkeret ikke løser seg opp skikkelig. Tenker det er sukkeret som gjør det lettere å blande ut. For om man ikke har dukket sammen med Regia kakaopulver er det nærmest umulig å blande i melka fordi det er så tørt.
Skravlehøna Skrevet 28. mars 2024 #10 Skrevet 28. mars 2024 Har hatt samme i-landsproblem🤪 Løste seg da jeg byttet ut skummet melk med lettmelk.
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #11 Skrevet 28. mars 2024 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Jeg har ikke hatt det problemet med min Oboy. Sikker på at det ikke bare er du som er dårlig på å røre, ts? Klarer du å piske krem med ballongvisp? Anonymkode: ddf8c...e7c Før sank pulveret til bunns med gang. Nå legger det seg på toppen. Jeg rører som en galning, men likevel blir det en smørje på toppen. Anonymkode: c9c36...de3 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå